2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با دوست پسرش رفته ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 16 پست
دقیقا خانواده های ما فوضولن اونا اب زیرکاه دختراش خوب ازدواج کردن؟ من هنگممم اصلا باورش برام سخته

نه زیاد خوب ازدواج نکردن

یکیشون که فقط شوهر میخواست 

یعنی ولش میکردی گدارو هم از سرخیابون میخواست پیدا کنه که فقط شوهر کنه 

بعد همیشه مادرش و همه میخندیدن میگفتن به عمش رفته اخه عمش هم دهه چهلی بود تو بیست سالگی حس میکرد داره ازدواجش دیر میشه یه دفعه تو محل کار به یه مرد نابینا گفت بیا خواستگاریم من قبول میکنم باهات ازدواج کنم 

اون یکی دخترش هم تو نوجوونی عاشق یه پسری شد و بعد اون پسره گذاشتن کنار اینم تا سالها نمیتونست پسره رو فراموش کنه و از لج پسره هی دوست پسر عوض میکرد و ازدواج نمیکرد و اخرم با یه پسر پایین ازدواج کرد چون دید اون پسره که عاشقش بود با یه دختر دیگه ازدواج کرد

حالا مامانشون چپ میره راست میاد جلو دومادا میگه مردم دوماد دارن منم دارم هیچی ندارن و همش تحقیر میکنه دومادارو 

والا با اون گذشته ای که دخترات داشتن همینا هم خیلی مرد بودن دختراتو گردن گرفتن 

شما تفکرت جالب نیست ، سگ دو نمیگن بهش میگن استقلال در عوض کاری که میگنی پول درمیاری تو رابطه بودن بس ...

من نمیگم پول در اوردن بده 

ولی اینکه یکسره ندای استقلال استقلال بدیم رو هم دوست ندارم 

بنظرم استقلال مالی زن تا جایی خوبه ک محتاج کسی نباشه و بتونه هروقت دلش خواست حذف کنه ادمای دورشو! 

مثلا نگی با شوهر دست بزن دار خیانتکارم ادامه بدم چون نمیتونم خرجمو در بیارم 

بیشتر از اون بنظرم چرت و پرت و شعاره 

کی بدش میاد کسی ک باهاش تو رابطست با هزیینه خودش ببرتش کشور خارجی 

بزار یکی شمارو ببره شما نرو!

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.