2777
2789

اونوقت من یک دونه دوست پسرم نداشتم و ندارم 

هنوز ک هنوزه تو کف حرکت دوستمم 

با هزیینه پسره استوری کلوز گذاشته دیدم 

واقعا مردم چکارا میکنن 

اونوقت ما  شانس نداریم  میگیم پخ کل جهان میفهمن 

البته خداییش خانواده اوپنی هم دارن 

من اگر به بابام بگم  با دوست پسرم میرم ترکیه  تیکه بزرگم گوشمه😂😂

حسودی نمیکنمااا توی این جبر جغرافیا موندم ملت این شانیا رو از کجا میارن 

مال ما خار داره شاید

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما یه فامیلی داریم با پسره انواع شهرای ایرانو رفت و کشور خارجی هم رفت و...

حالا پنج ساله ازدواج کردن

بعد اون دفعه مادره دختره میگفت اره دخترم تا روز خواستگاری پسره رو ندیده بود

منم خودمو نگه داشته بودم خندم نگیره 

حالا ما یه فامیلی داریم با پسره انواع شهرای ایرانو رفت و کشور خارجی هم رفت و...حالا پنج ساله ازدواج ...

وایییی دخترای فامیل ما ازدواج ک میکنن 

بعد ازدواج در میاد ک ده سال باهم بودن

قبل ازدواج هیچوی نمیفهمه 

اونوقت تا خواستگارای منو همهههه میفهمن 

نمیدونم باید چیکار کرد تا نفهمن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

وایییی دخترای فامیل ما ازدواج ک میکنن بعد ازدواج در میاد ک ده سال باهم بودنقبل ازدواج هیچوی نمیفهمه ...

ماجرای این فامیلو که همه میدونستن 

چون سالها بود عکسارو تو اینستا و فیس بوک میذاشت واسه همین مادرش حرف خنده دار زد

سالها دختراش هر غلطی خواستن کردن حالا که رفتن سمت چهل سال میخواد پاک نشونشون بده 

دومادا هم هر دو اوسکول

منم حالا نه ماجرای خواستگارو دوست پسری هم نداشتم هم خبرش به کسی نمیرسید ولی خیلی اخبار دیگمو بابام همیشه به همه میداد جوری که مسخرش میکردم میگفتم تاریخ پریود منم فامیل و بقال سر کوچه میدونن یه ذره جلو دهنتو بگیر

به نظرم به خودمون و پدر مادر بستگی داره که کسی اخبارمونو نفهمن

بستگی به خانواده ها داره دیگه

مثلا اطراف ما ازدواج سنتی نداریم بخاطر همین همه از دوستی اوکی شدیم و ازدواج کردیم

خانواده من خیلی باز بود من تایمی که باهمسرم دوست بودم رفتم قبرس ولی خب دوستم اینکارو میکرد اسمشو از شناسنامه خط میزدن😂😂

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

ماجرای این فامیلو که همه میدونستن چون سالها بود عکسارو تو اینستا و فیس بوک میذاشت واسه همین مادرش حر ...

دقیقا خانواده های ما فوضولن 

اونا اب زیرکاه 

دختراش خوب ازدواج کردن؟ 

من هنگممم اصلا باورش برام سخته

بستگی به خانواده ها داره دیگهمثلا اطراف ما ازدواج سنتی نداریم بخاطر همین همه از دوستی اوکی شدیم و از ...

چه جالب 

رابطه ج ام داشتین توی دوستی؟ 

خوش گذشت؟

ادم داشته باشه با پول خودش همه جا بره سگش شرف داره با هزینه دوسپسر رفتن ، البته من کلی گفتم، بهرحال ...

بظر من ک ادم دوست پسرش همه هزیینه هاشو بده ببرتش کشور خارجی خیلی هنره تا خودت سگ دو بزنی بری

چه جالب رابطه ج ام داشتین توی دوستی؟ خوش گذشت؟

الان اینجا بگم میکشنم اما بله 

میدونی نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید بر فرض من اگه ازدواجم نمیکردم مسئله بکارت اهمیتی تو خانوادمون نداشت ولی همه مثل ما نیستن

الان اینجا بگم میکشنم اما بله میدونی نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید بر فرض من اگه ازدواجم نمیکردم م ...

درسته حدس میزدم 

اره یک سری چیزا توی فرهنگ بعضی خانواده ها نمیگنجه 

مثلا همین موضوع توی خانواده ما اصلا توانایی پذیرشش رو ندارن البته من بهشون حق میدم

بظر من ک ادم دوست پسرش همه هزیینه هاشو بده ببرتش کشور خارجی خیلی هنره تا خودت سگ دو بزنی بری

شما تفکرت جالب نیست ، سگ دو نمیگن بهش میگن استقلال 

در عوض کاری که میگنی پول درمیاری 

تو رابطه بودن بسیارهم سخت تره چون باید پشتیبانی جنسی و عاطفی هم بکنی اون مردو درحالی وقتی مستقلی فقط خودتی و به خودت اهمیت میدی .

برگشت به آزادی🕊

درسته حدس میزدم اره یک سری چیزا توی فرهنگ بعضی خانواده ها نمیگنجه مثلا همین موضوع توی خانواده ما اصل ...

بله میگم همه مثل هم نیستن بخاطر همین اصلا مقایسه نکن

من خانوادم کلا رها میکردن من ۱۶ سالم بود پارتی میرفتم هر وقت دلم میخواست میومدم خونه اما عقل داشتم و همین باعث شد ازم سواستفاده نشه متاسفانه ازادی بیش از حد خوب نیست