2777
2789

مردی که همسرش ۱ مرتبه تو دعوا سرش رو با گلدون شکونده و رفتن بیمارستان و یه دونه بخیه زدن 

و آخرین بار هم توی دعوا زنش بهش گفته که خیلی زشتی و خجالت میکشم باهات بیام بیرون و شوهرای دوستام انقد خوبن دوس دارم بهشون بد*م . 

اینم بگم لحظات خوب و عاشقانه هم داشتن 

حالا مرده با یه خانم چت کرده وقتی خانمش توی آخرین دعوا میره خونه مادرش 

الان دلیل میاره که غرورمو شکستی و اعصابم خورد بود 

به نظرتون ذاته مرده خیانتکاره یا واقعا حق میدین بهش با توجه به شرایط ؟ 

خوده مرده میگه بد غرورمو شکستی 

من احساس میکنم شاید مرده دنبال تایید از سمت خانمای دیگه بوده تا غرور شکستشو ترمیم کنه .

نظرتون ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ذاتیه عزیزم مطمعن باش ادمی که به تو خیانت میکنه شک نکن به بعدیم میکنه

اگه بخاطر ظاهر و اندام و اخلاق و فلان بیصار بود از هر خوشگلی ی خوشکل تر هست از هر همه چی تمومی یه همچی تموم تر هست یعنی تا یکی بهتر دیدیم باید بزاریم بریم با اون؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق تجربه ام دو دسته مرد خیانت میکنن

یه عده که اختلال روانی دارن که حسابشون جداست 

یه عده که توسط زناشون تحقیر میشنو پس زده میشن واسه انتقام اینکارو میکنن

من اکثرا دسته دومو دیدم

خیانت که توجیه نداره و نمیشه حقی هم داد

ولی صددرصد دلیل داره

دلیلش خیلی وقتا ذات کثیف خود مرده

یجاهایی هم مثل این‌ مورد زن اذیت کنی داشته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

این اقاهم بهتره یا مشکلو حل کنن یا هر جوری شده جدا بشن بعد برن با هر کی میخوان

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

مرده خوب کردخیانت کردیعنی چی دوس داره بره باشوهردوستاش؟

کسی ریپلای نکنه میشورمش پهن میکنم توآفتاب

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خیانت ریشه و دلیل داره. این‌جا هم به‌ وضوح مشکل اصلی رابطه‌ی پر از تنش و توهین دوطرفه‌ست. شکستن غرور و تحقیر آدم می‌تونه باعث بشه دنبال تأیید و آرامش بیرون از رابطه بگرده،ولی این به هیچ‌وجه توجیه درست بودن خیانت نیست. اصل ماجرا اینه که وقتی احترام و امنیت روانی از بین میره رابطه خودش دچار فرسایش میشه و هر دو طرف نیاز به بازسازی یا قطع اون دارن نه اینکه به سمت خیانت برن.

من طبق تجربه ام دو دسته مرد خیانت میکننیه عده که اختلال روانی دارن که حسابشون جداست یه عده که توسط ز ...

روانشناسی عزیزم ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم