2777
2789

بدترین حس دنیا اونجاست که همه زنگ میزنن ازت شیرینی میخوان 

ولی تو از خودت احساس رضایت نداری 

امان از کمالگرایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبولی دانشگاه فرهنگیان 🫥

مبارک باشه  خیلیم خوبه   کار دولتی داری بیمه داری ب قول معروف آب باریکه رو داری  برای عصر ها هم انشالله یک مغازه ای چیزی میزنی کارو کسب خودتو داری   فقط حواست ب بچه های مردم باشه   اون آب باریکه رو از اونا داری 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مبارک باشه خیلیم خوبه کار دولتی داری بیمه داری ب قول معروف آب باریکه رو داری برای عصر ها هم انشا ...

همش با خودم میگم من نخوندم و این شد 

اگه میخوندم چی میشد 

پشیمونی خیلی درد بدیه 

همش با خودم میگم من نخوندم و این شد اگه میخوندم چی میشد پشیمونی خیلی درد بدیه

نه  اتفاقا مدام ب این فکر کن شانس باهات بوده خوب آوردی ...    خیلیا هستن کلی تلاش کردن واسه فرهنگیان اما نشد   با کمی تفاوت رد شدن      خداروشکر کن و ادامه ی مسیر .... حالا دیگه هدف های بعدی باید تیک بخورن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

طرز فکر خوبی داریایول .‍ کاش منم به این نگرش برسم

من خودم کمال گرا بودم ی دورانی   یکم باید کار کنی روی خودت  

چجوری گذاشتیش کنار باید چکار کنم

با دیدن شرایط بقیه    بیین چقدر افراد هستن آرزو دارن جای شما باشن   چقدر علی رغم تلاش زیاد بد میارن یا اینکه ب حقشون نمیرسن   باید واقع بین بود نه کمال گرا    تو شرایط امروز آوردن فرهنگیان سخته  و خیلیا تلاش کردن و نشده  مجبورن برن رشته هایی که واقعا حقشون نیس   بنطرمن تو این دوره هرکسی هر دستاوردی داره حتی اگر کمه باید بذاره رو سرش و خداروهم شکر کنه نه اینکه طمع کنه   حالا فرهنگیان که عالیه  کمالگرایی خیلی آسیب میزنه ب روح و روان آدم   هیچوقت از دستاوردهات لذت نمیبری   یاد بگیررید موفقیت خودتون رو جشن بگیرید برید سراغ اهداف بعدی  نه اینکه وسواس بگیرید که همون پله اول بمونید که شاید بهترش کنید   موفق باشید خدانگهدار