2777
2789
عنوان

آبجیم مامانم نفرینم‌ میکنن🙂

193 بازدید | 13 پست

آبجیم یه پسر شر شیطون داره اصلا توجه بهش نمیکنه تربیت هم یادش نداده به هرکی میرسه فوش مادر میده بچش 

من تاحالا نگفتم چرا اینجوریه تازه خیلی بچشو‌ هم دوست دارم واسش همه چیم میخرم

دیشب نفرین میکرد که ایشالا یه شوهر بد گیرت بیاد یه پسر شیطون هم گیرت بیاد آخه من چرا باید تقاص اینارو پس بدم؟؟

یا مامانم میگه شوهر نمیکنی راحتی تو خونه همش با رفیقات بیرونی ایشالا یجوری گیر مادر شوهر و شوهر بد بیوفتی که دق کنی😐 واقعا نمی‌دونم چی بگم تازه حس گناهم میکنم با خودم میگم شاید کاری باشون کردم😑

بیا توت فرنگی بردار🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نشو‌عزیزم 

خدا به هرکسی هر چیزی رو با توجه به ذاتی که داره میدن 

تو خوب باش

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

مرسی عزیزم

قربونت

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خدا بیکار نشسته یکی نفرین کنه بگه چشم همین الان انجام میدم خیلی از نفرین بدم میاد انگار به خدا دستور میدی اینکار رو بکن نفرین به خوده شخص برمیگرده دلت شور نزن از حرفهاشون اگر متوجه میشدن هرگز این رفتار رو نداشتن 

خدا بیکار نشسته یکی نفرین کنه بگه چشم همین الان انجام میدم خیلی از نفرین بدم میاد انگار به خدا دستور ...

حس گناه میکنم واقعا نمی‌دونم چی بگم

بیا توت فرنگی بردار🍓