2777
2789
عنوان

برنامه نویسی درامد داره

116 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها، من یه مدتیه دارم اموزش میبینم و تمرین میکنم واسه حوزه فرانت اند 

امروز یه سری حرفا شنیدم که میگفتن وقتمو تلف نکنم و درامد نداره و این حرفا

کسی اینجا نظری داره؟؟؟؟

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فرات اند شروع کردبد خیلی خوبه ، برنامه نویسی دنیای گسترده ییه از حوزه های خیلیی مختلفی تو برنامه نویسی میشه درآمد داشت شما میتونید کم کم گسترش بدید به بک اند و همش مصنوعی و دیتا ساینس و چیرای دیگه ، خیلیی گسترده ست هر روزم چیزای جدید میاد

از فرات اند شروع کردبد خیلی خوبه ، برنامه نویسی دنیای گسترده ییه از حوزه های خیلیی مختلفی تو برنامه ...

درسته منم همین برنامه رو داشتم ولی امروز یکم دلسردم کردن

درسته منم همین برنامه رو داشتم ولی امروز یکم دلسردم کردن

اصلا دلسرد نشو عزیزم ، الان از فرانت شروع کردید ابنو تکمیل کنید بزید سراغ درآمدزایی و یادگیری بک اند و هوس مصنوعی و حوزه های دیگه این فیلد، خصوصا حوزه هوش مصنوعی در سلامت خیلییی آینده داره

پروژه های فریلنسری میشه گرفت؟؟؟

آره صد رصد من شش ساله پارسکدرز هستم من تحقیق و مقاله ست کارم 

ولی توی سایت پروژه های توسعه دهنده و طراحی سایت و کار با فرانت آمد هست یا سر بزن ببین اتفاقا مجری هم کم هست برای این کار

اصلا دلسرد نشو عزیزم ، الان از فرانت شروع کردید ابنو تکمیل کنید بزید سراغ درآمدزایی و یادگیری بک اند ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

آره صد رصد من شش ساله پارسکدرز هستم من تحقیق و مقاله ست کارم ولی توی سایت پروژه های توسعه دهنده و طر ...

چقدر خوب پس

نمیدونم چرا یه سریا میگن به درد نمیخوره، حتما خودشون موفق نیستن فکر میکنن کلا این حوزه بده