2777
2789

خصوصا امسال 

چه توصیه ای می کنید؟

در رابطه با مشاور تحصیلی رقابتی خوندن است و هر چیز دیگه ای

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

فقط میگم بخون و خودتو نجات بده

درس خوندن کم ریسک ترین و ارزونترین کاریه ک میشه با اینهمه محدودیت و سختی و شرایط جامعه انجام داد

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر بخون که روز انتخاب رشته دنبال زشته بیخود توی جلغوز اباد نباشی

وای ببخشید خندم گرفت 😂❤️

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

یک سال یا نهایتن دوسال همه چیو تعطیل کن گوشی تفریح مسافرت مهمونی…. بشین قشنگ درست حسابی مث ادم بکوب درس بخون یجوری بخون که بعدن حتا اندازه سر سوزن حسرت تلاش بیشترو نخوری، نرسیدن به هدف مهم نیس، حسرت نخوردن مهمه پس جوری بخون که اخر اخر اخر تلاشت باشه

بعدش اگه چیز خوبی قبول شدی ، که دمت گرم و خیلی زندگی برات اسون میشه و راحت میشی

اگرم چیزی قبول نشدی کاملا فدای سرت، دیگه ازینجا به بعد برو زندگیتو بساز و کار کن برو مهارتای پولساز یاد بگیر سریع وارد بازار کار شو حتا شده بدون حقوق چندماهی شاگردی کن کار یاد بگیری بعد تو حیطه کاری خودت خفن شو استاد شو و پول در بیار