2777
2789

اگه بستری شدین کدام بیمارستان بستری بودین ؟چند شب؟

من دوماه بدن درد شدید دارم دکترا گفتن باید بستری بشی من خیلی میترسم 😭آخه بدم میاد با چند نفر هم اتاق شم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته بستری بودم به خاطر رفلاکس اصلا بد نیست روز اول سخته فقط اتفاقا تحت نظری و دارو میگیری مرت ...

دقیقا چجوری بود؟چند نفر هم اتاقیت بودن؟کدام بیمارستان بودی؟خصوصی یا دولتی؟

ازمایشام نشون میده التهاب دارم سی ار پیم مثبته

من هم سی ار پی بالا بود هم esrولی دکترم فقط انتی بیوتیک داد بهم البته بدن درد نداشتم .از بستری شدن نترس اگه لازمت هست حتما بستری شو

من بستری شدم 22سال پیش نمیدونم چند روز بود ولی رماتیسمم خیلی اذیتم کرد الان دیگه تو بدنم نهفتس

اینکه با یه عده هک اتاق بودی سخت نیست ؟

آخه من وقتی درد میکشم اصلا دوست ندارم کسی کنارم باشه خیلیییییی بدخواب و نالان میشم 

من هم سی ار پی بالا بود هم esrولی دکترم فقط انتی بیوتیک داد بهم البته بدن درد نداشتم .از بستری شدن ن ...

اره منم esr خیلی بالاتر از حد نرماله 

ولی میدونی وقتی درد میکشم خیلی بیقرار و نالان میشم خوشم نمیاد کسی کنارم باشه 😭

اینکه با یه عده هک اتاق بودی سخت نیست ؟آخه من وقتی درد میکشم اصلا دوست ندارم کسی کنارم باشه خیلییییی ...

آره عزیزم راست میگی دخترا اتاق جداگانه نیاز دارن

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
بادکش گرم شرایطش ندارم همسرم رو سرم نیست انجام بده ولی خیلی کارهارو کردم جواب نداد ک نداد

خودت روغن سیاهدانه بگیر محکم ماساژ بده روز دو سه بار هر جا درد داره .و با همون بادکش سرد (لیوان و دستگاه با کش پمپی هر جا رو دستت رسید بادکش کن)من این طوری دردم کمتر میشد .عجیبه ولی باردار شدم خوب شدم 🤔البته الان هزار درد بدتر دارم