2777
2789
عنوان

مهر خواستگارم به دلم نیست

169 بازدید | 14 پست

شرایطش اما خوبه ، خیلی از نظر فکری نزدیکیم، 

من ۳۱ سالمه اون ۴۰

۵۰ روز رفتیم آمدیم علاقه مند نشدم که نشدم 

نه که زشت باشه 

یا بد اخلاق 

یا ....

ولی اون انتظاری که من همیشه از همسرم داشتم رو نداره . به خدا سخت گیر نیستم .آدم مته به خشخاش بذاری هم نیستم 

مثلا حاضر بودم نصف این امکانات رو  داشت ولی به دلم بود 

منم خیلی دوست داره با وجود کم محلی پیگیرمه (اینم رو مخمه)

من بار ها گفتم مناسب هم نیستیم ول نمیکنه 

از شرایط من و اون نپرسید لطفا چون نمیتونم بگم 

چیکار کنم بش فرصت بدم و بریم مشاور یا فایده نداره و اگه الان قرار بود مهرش به دلم بیاد اومده بود؟

اینم بگم چند سال یه دوست اجتماعی پسر داشتم که دوستش داشتم نه ماه هم با هدف ازدواج رفتیم تو رابطه 

مثه یه آشغال با من رفتار میکرد ولی دوستش داشتم

بچه ها من خیلی خستم تا الان سر کار بودم پیام همه رو میخونم و استفاده میکنم از راهنمایی هاتون ولی اگه جواب ندادم ناراحت نشین 

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میتونم بگم مشاور علاقه ایجاد نمیکنه 

اگه اون کشش اولیه و علاقه ایجاد نشده بنظرم مشاوره گزینه کافی نیست 

خب در دوماه چند بار بیرون رفتید چقدر زمان گذاشتید 

من فقط میتونم بگم مشاور علاقه ایجاد نمیکنه اگه اون کشش اولیه و علاقه ایجاد نشده بنظرم مشاوره گزینه ک ...

زیاد شاید هفته ای سه بار 

با عذاب وجدان میرفتم 

نمیذاشتم خرج کنه 

یا خودم هم حساب میکردم گاهی

چقدر از نوشتنت بدم اومد حس بدی میدی به آدم..کاش زودتر بفهمه بره گناه داره

من آدم بدی نیستم به خدا ، نه ازش هدیه ای گرفتم . نه میگذاشتم خرجی بکنه . بار ها گفتم مناسب هم نیستیم . بهش بی احترامی نکردم

حس می‌کنم شما ذهنیتتون درمورد رابطه اشتباهه

یه سری باورها دارید از فرد مناسب که حالت فانتزی داره یا فکر می‌کنید حتما باید عشق پرشور و سوزانی داشته باشید تا بتونید ازدواج کنید (چون نگفتید چه عیب و ایرادی دیدین ازش اینو میگم)

برید مشاوره که خیلی خوب میشه

اما این کتاب رو هم حتماا بخونید چون شبیه یه راهنما درطول آشنایی کمکتون می‌کنه💖

بعد از خوندنش کلا از این رو به اون رو میشید

«آیا تو آن گمشده‌ام هستی؟»

پی دی اف رایگانش تو نت هست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حس می‌کنم شما ذهنیتتون درمورد رابطه اشتباههیه سری باورها دارید از فرد مناسب که حالت فانتزی داره یا ف ...

ااصلا 

باور کنید من اصلا آرمانی نبودم تو ازدواج 

پول زیاد 

عشق زیاد 

قیافه عجیب 

ولی کتاب رو قطعا میخونم

ااصلا باور کنید من اصلا آرمانی نبودم تو ازدواج پول زیاد عشق زیاد قیافه عجیب ولی کتاب رو قطعا میخونم

نه نه اصلا بحث پول و قیافه نیست

معمولا همه یه سری گره فکری دارن تو هر زمینه‌ای

تو این کتاب هم به همونا پرداخته میشه که اصلا روحمونم ازشون خبر نداره

کل کتاب هم با داستان کوتاه و نمونه روابط پیش میره، کامل متوجه ذهنیت اشتباه خودمون می‌شیم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.