2777
2789
عنوان

امشب به خانوادم گفتم باردارم اخ از واکنش داداش و مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 48 پست

سلام روح باباتون شاد

مادرشدنتون مبارک

ان شاالله هردو سالم و سلامت این دوران رو بگذرونین و بعدها خواستی براش ابجی یا داداش بیاری ان شالله خودت باردار بشی ولی اگه گفتن نیاز به آی وی اف تاپیکم بخون  امیدوارم برای شمام مفید باشه

۸ام

پارسال چند هفته سقط کردی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بسلامتی انشاءالله چند ماه دیگه نی نی رو خوشگل و سالم بغل بگیری آیه الکرسی زیاد بخون صدقه بده تو این روزای گرم بین رفتگرای و کارگرای زحمت کش آب و شربت پخش کن برای منم دعا کن گلم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ایشالله که صحیح و سالم ی بچه خوشگل و تو دل برو بگیری بغلت 🥰هر روز زیارت عاشورا بخون و ب نیت سالم مو ...

میخونم

زنداداشم موقع بارداریش باز میکرد بعد بچه تو شکمش انگار حس میکرد اواخر با بازکردنش تکون میخورد

لایک نکن خواهر منننن  

ایشالا که نینی کوچولوت سالم و سلامت میاد تو بغلت 

اصلا خودتو ناراحت نکن قربونش برم خدا خیلی بزرگه

مواظب خودتو و نینیمون باش 😇💞

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

خدایا هرکی تو این تاپیک هست.دلش صافه و پاکه دعا کنه منم نتیجه بگیرم .دوتا منفی داشتم.بچه ها من دختر ...

ان شاءالله به نتیجه دلخواهتون میرسین 

نترس بسپر به خدا قسمتت باشه میده

من ای وی اف بدون تعیین جنسیت زده بودم

لایک نکن خواهر منننن  
۵نمیدونستم که قرص خورده بودم و رفته بودیم شهربازی

این چیزیش نمیشه خیالت راحت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا