2777
2789

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

تو همراه بانکش گشت فقط نوشته بود خرید اینترنتی سامان کیش و کدم نوشته بود 

بانک اطلاعات کاملتری میده؟؟

می‌تونه بفهمه خرید از با سلامه؟؟

چرا یکی میگه مشخص میشه یکی میگه نه🤔

لطفاً جواب بدین خیلی حیاطیه اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

صبح بخیر 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ظاهرا همسن‌ و سال نی‌نی سایته.

اسمش ددی‌سایته. اکثرا خانوم هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تازه کشف کردی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بابا من خودم اونجا عضوم سیسی🤣🤣🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

آره خیلی وقته ولی خیلی شلوغه طراحی سایت مشخص نیست چه خبره بعد اکثرا خانومن

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹