2777
2789
عنوان

شنبه ازمایش تعیین جنسیت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 27 پست
منم پارسال تو نیلو شیراز انجام دادم،الان هزینش چقدره عزیزم؟الان اکثر جنسیت بچه ها پسره

آی وی اف پسره اونایی ک عادی حامله میشن اکثرا دختره.

ن اون ک شیراز انجام میده سلفری هس هزینش ۸۸۰۰ هس الان

من فقط تعیین جنسیت میخام انجام بدم ک تو شیراز انجام‌نمیدادن میخام بفرسم‌تهران 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

شما فک کنم روشهای جلوگیری استفاده نکنی کمتر باردار میشی 😉در کل خدا برات حفظش کنه. من میگم دختر هست ...

🤣🤣🤣 خودمم حدسم دختره میام خبرت میدم هرچی بود

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای از الان جنسیتو بدونی اگر اونی نبود که میخوای ، میخوای واسه سومین باز سقط کنی ؟ اونم عمدی؟ ...

داغونم الان عین ادمی ک‌تو اتیشه هرشب خواب بد میبینم

اگه دختر بود نمیخوایی ن؟ درسته

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
اگه دختر بود نمیخوایی ن؟ درسته

نمیدونم میخام چیکار کنم

نمیدونم میخام چیکار کنم

نکن خواهش میکنم ازت خواهش میکنم🥲

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

خودت رو گول نزن .میخوای اگر دختر بود سقطش کنی .پس اگر واقعا عذاب وجدان داری همین حالا با سقطش کن یا نگه دار چون اون داره رشد می‌کنه و بزرگ میشه و کم کم عصب هاش رشد می‌کنه و درد رو احساس می‌کنه گناه داره دیگه .شوهرت نظرش چیه ؟؟

ببین موقعیت مالیش رو داری؟زندگیت با همسرت دوام داره ؟ببین آیا برای بچه ها پدر و مادر خوبی هستین و محیط خونه شاده؟ایا همسرت در بچه داری کمکت می‌کنه و باعث پیشرفت بچه ها در اینده میشه؟همه این هارو باید در نظر بگیری خواهر خوبم 

ببین موقعیت مالیش رو داری؟زندگیت با همسرت دوام داره ؟ببین آیا برای بچه ها پدر و مادر خوبی هستین و مح ...

شوهرم یک درصدم تو بچه داری کمکم‌نمیکنه

شوهرم یک درصدم تو بچه داری کمکم‌نمیکنه

شوهرت با خودت چطوره ؟دوستت داره؟ من رفتم تاپیک های قبلت خوندم انگار فقط زمان حاملگی هات میای سایت .ببین گلم تورو خدا این بار ببند لوله هاتو .پول بده رشوه بده ببند این لوله هارو داغون کردی خودت از زاییدن و سقط کردن بخدا پیر میشی فردا

شوهرت با خودت چطوره ؟دوستت داره؟ من رفتم تاپیک های قبلت خوندم انگار فقط زمان حاملگی هات میای سایت .ب ...

دقیقا فقط تو حاملگی هام میام نی نی سایت