2777
2789
عنوان

شنبه ازمایش تعیین جنسیت میدم

735 بازدید | 27 پست

حدس میزنید بچم چی باشه 

قراره از شیراز ازمایش بفرسیم برای ازمایشگاه مندل تهران

بچه اولم خود ب خود سقط شد ۷ هفته بود

بچه دوم دختره ۶ سالشه الان

سومی قرص جلوگیری میخوردم حامله شدم عمدی سقط کردم ۶هفته بود

چهارمی با وجود ایودی باردار شدم دختره ۱۰ماهشه الان 

پنجمی که الان ۷ هفته و ۵ روزمه تو شیردهی باردار شدم

منتظر بودم پریود شم برم دستگاه ایودی بذارم باز که یکبارم بعد زایمان پریود نشدم و باردار شدم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

واثعا چطور با قرص باردارشدی میشه بگی؟

بچه شیر میدادم نمیدونسم باید سر ساعت بخورم

هر ساعتی میشد میخوردم مثلا شاید ی شبم یادم میرفت بخورم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم چجوریه ازمایش تعین جنسیت در هفته ۸

دی ان ای جنین توی خون مادر هس اونو چک میکنن

بچه شیر میدادم نمیدونسم باید سر ساعت بخورمهر ساعتی میشد میخوردم مثلا شاید ی شبم یادم میرفت بخورم

اهان منظم مصرف نمیکردی 

من میخورم ترسیدم ی لحظه ک گفتی😄

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
فک میکنی قرص مثلا تاثیر داره ☹️باور کن انگار از متریالش دزدیدن چون من قزص میخوردم مرتب پریود شدم

وای نترسونم 😀

من ۵ساله میخورمش هرماهم میخورم میگم با من بساز و من حامله نشم میبوسمش حتی خخخخخخ

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
هزینش چقده پسر میخوایین ؟

۳و خورده ای

ن اصلا بچه نمیخام

رو کنجکاوی میخام ببینم‌چیه

دی ان ای جنین توی خون مادر هس اونو چک میکنن

اینقد مهمه یا اگه خدایی نکرده جنسیتش باب دلت نبود  نخواییش

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد