2777
2789
عنوان

شوهر بددددددد

104 بازدید | 13 پست

هم خودش هم خانوادش منو دیونه کردن یه پسر ۱۴ساله و یه دختر ۱۶ساله دارم ۱۹ساله ازدواج کردم ۳۵سالمه میخوام طلاق بگیرم ولی نمی‌دونم چیکار کنم بچه ها تو سن حساسی ان 

شوهرم بشددددددت خسیسه بشددددددت بچه ننه و بی مزه

هرشب خونه ی ما دعواس😓😓😓😓😓😓

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب متبرکه درست کن چهل روز 

هرروز تاذچهل روز،بر روی یک پارچ آب سه بار سوره مزمل را بخون 

و باهاش چای یا شربت درست کن 

بعد یک هفته متوجه تغییر رفتار شوهرت میشی 

تا چهل روز ادامه بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه خسیسه چجوری هم هوایی هم زمینی رفتین ترکیه نوشتی ۶۰ تومن فقط هزینه ی هتل و رفتو امد شده بغیر خرید ...

منم رفتم خوندم 

🤣🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برای سفر طلا هامو فروختم هردو دفعه گوشی هم بابام پولشو داد شوهرم خیلی بددهنه بدتر از اونی که فکر شوکنی

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

برای سفر طلا هامو فروختم هردو دفعه گوشی هم بابام پولشو داد شوهرم خیلی بددهنه بدتر از اونی که فکر شوک ...

واقعا یعنی برای رفتن به سفر طلا فروختی؟!

تو عقل داری؟!