2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه یک خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 149 پست
منطقه ۱ پیش ۷۵۰

والا زیادم نیست خواهر باز شما میگی منطقه یکم .

من کرجم به شدت گرونه 

خونه خوب بخای بگیری حتی منطقه متوسط البته مثلا صدو سی متر گذاشتن یک میلیارد تازه اجاره هم گذاشته .باز شما منطقه یکی اینجا کرجه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احمق منطقه یکیم چرا باید دروغ بگم

چون اگر منطقه یک بودی فقط پنجاه شصت تومن اجاره ی منزلتون میشد مخارجم که نگم ی کیلو گوشت ی تومن روزی صد گرمم گوشت بخورین فقط میشه ماهی نزدیک سی تومن

هزینه خورد وخوراک ما در ماه حدود 25 بالاتر نمیره 

بدون در نظر گرفتن میوه و سیفیجات چون خودمون میوه فروشی داریم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بالا شهر تهران؟؟؟؟۸ نفر ۴۰ تومن؟؟؟؟سرایدارید تو بالاشهر؟

مگه‌بالا شهر تهران چه خبره ؟

فکر میکنی خوراکی گرونتره اصلا اینطوری نیست 

شاید بوتیک ها و مغازه ها و پاساژها اجناس گرون داسته باشن 

ولی میوه و مرغ و گوشت و برنج و خوراکی همه جا یکیه

تازه اونی که سال ها تهران زندگی کرده باشه قشنگ میتونه همه چیو ارزون تر از حتی شهرستان ها بخره 

بچه هات کوچیکه تا میتونی پولتو به طلا تبدیل کن چون بعدا باید بفرستی مهد که ۴۰ میلیونه

والله چهل تومن تومن تو شهرستان بابت مهد دادم که اخلاقم نداشتن دو سه ماه فرستادم دیدم بچم استرسی شده از بس معلمشون بیسواد بود ترجیح دادم از خیر پول بگذرم با اینا در نیفتم چون ماشالله تو همه ی اداره ها پارتی و اشنا داشتن و نفرستادم پولم رفت ولی فدای سر بچم اما خب اینه دیگه

دولتی هم دخترم راهنماییه پارسال چهار امسال شد سه خدا رو شکر 

نخیر عزیزم مستاجریم😐😐😐 واقعیت زندگی همینه ب عدد و ارقام بیخود عادت کردیم مثل اینکه

عزیزم من خودم مخالف عدد نجومی و کلاس گذاشتن الکی هستم ولی شما اگه روزی نفری یه دونه نون سنگک بخورید فقط، حداقل ۵ میلیون پول نون تون میشه!

من مبالغه نمی کنم و همه چیزو قیمت نون حساب می کنم که محاله:

۵ میلیون هم میوه و سبزی

اجازه بدید ۱۵ میلیون هم گوشت و تخم مرغ رو حساب کنیم

۵ میلیون لبنیات

۵ میلیون روغن و رب و چیزای این مدلی

۵ میلیون حبوبات و برنج و ....

من همه چیز به جز گوشت رو هم قیمت نون گرفتم تازه شد عددی که شما گفتید

والا زیادم نیست خواهر باز شما میگی منطقه یکم .من کرجم به شدت گرونه خونه خوب بخای بگیری حتی منطقه متو ...

امسال قیمتا بهتر بود نسبت ب پارسال 

خونه قبلیمون ۳ میلیاردو ۵۰۰ رهن کامل میخواست ک عوض کردیم اینجا هم ۱۳۰ متر دو خوابه ۱۰ سال ساخت 

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
والله چهل تومن تومن تو شهرستان بابت مهد دادم که اخلاقم نداشتن دو سه ماه فرستادم دیدم بچم استرسی شده ...

بله متاسفانه همین طوره 

ولی خوب بالاخره باید فکر اینا رو بکنه ولی چون بچه ها کوچیکه واقعا میشه پول پس انداز کرد ولی وقتی بزرگ میشن ودهن باز میکنن تا بخورن وپز بدن

مگه‌بالا شهر تهران چه خبره ؟فکر میکنی خوراکی گرونتره اصلا اینطوری نیست شاید بوتیک ها و مغازه ها و پا ...

اگه راست میگی بگو کدوم منطقه ای و اجاره منزلتون چقدر هست بقیشو من بیخیال میشم 

معلومه بالاشهر نرفتی تاحالا

عزیزم من خودم مخالف عدد نجومی و کلاس گذاشتن الکی هستم ولی شما اگه روزی نفری یه دونه نون سنگک بخورید ...

شاید ما صرفه جویی میکنیم نمیدونم ولی خوب میخوریم تهش میشه ۴۰ 

خرجای اضافی رو نمیگما شهریه مدرسه و پول دکتر اینا بماند

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱