2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه یک خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه منظورتون هستم و به برکت پول اعتقاد دارماما این حرفتون که پولی که خرج بیماری شده چون برکت نداشت ...

موافقم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برای یک نفر در ماهروزی 250 گرم سیب زمینی و 250 گرم بادمجون و دو تا تخم مرغ و سه تا نون و 50 گرم روغن ...

فکر کنم ده هزار سیب زمینی و بادمجونش بشه ده هزار تخم مرغش پنج هزار نون میگیم دو هزارم چای و قند  و شیر و خرما و پنیرشم پنجاه تومن حدود هشتاد هزار تومن 

در ماه 2400 میشه خرج ی نفر درست میگم؟

وااای چرا آنقدر بد برداشت میکنید! منظورم اینه گاهی پول آدم برکت داره زیادم میاره گاهی میبینی خرج حو ...

نه خواستم فقط نظرتونو بدونم منظورم این نبود که منظورتون این بود خواستم سوال کنم که منظورتون این بوده یا نه

متوجه منظورتون هستم و به برکت پول اعتقاد دارماما این حرفتون که پولی که خرج بیماری شده چون برکت نداشت ...

شما بد دارید برداشت میکنید ! من اصلا از خودم دارم مثال میزنم، دارم میگم گاهی پول خرج چیزهایی میشه که براش برنامه ریزی نکردی! من گفتم امامزاده ام ؟! چرا انقد راحت تهمت میزنید و انقد به حرف ساده رو مغلطه میکنید اونی که دلش شکسته کالا خودمنم، من دارم مثال  میزنم از کم و زیاد اومدن پول ! آیا به کسی گفتم آیا تیکه انداختم من فقط تجربه مو گفتم مگه من مریض نمیشم مگه انسان نیستم؟! من دلرکیو و چیو شکستم من گفتم امامزاده هستم؟!  چه غلطی کردم حرف زدم تو این تاپیک. لطفاً ریپلای نکنید دیگه فقط دنبال حاشیه سازی هستن.