2777
2789

من سال سومم بود امسال 

قبول نمیشم مگر برم میکرو بیولوژی و از این چیزا که اصلا نمیخوام

اگر کلا نرم دانشگاه برم توی شرکتی آرایشگاهی جایی کار کنم چی 

به نظرتون ارزش داره یا دوباره بخونم 

پرستاری و هوشبری ازاد میارم شاید 

اما هزینشو ندارم

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور موندن تو این کشور چیزی جز تلف کردنه وقت نداره. 

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

ببخشید ی سوال میپرسم ! صدتو تزاشتی یا گذاشتی ولی نشد !؟

گزاشتم ولی نشد 

پانسیون رفتم مشاور گرفتم ازمون خیلی سبز رفتم میانگین مطالعم هم ۹ ساعت بود

گوشیمو کامل برداشتم 

الان واقعاً نمیدونم چه غلطی بکنم چون نمیدونم کجا اشتباه رفتم 

مشاورم گفت کارت کیفیت نداره

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

معدلت بالا باشه تخفیف شهریه میخوری گاهی تا 90درصد

معدل گند زد به زندگیم 

ببخشید ی سوال میپرسم ! صدتو تزاشتی یا گذاشتی ولی نشد !؟

ترازم توی خیلی سبز نزدیک ۷۰۰۰ 

تو قلمچی ۵۳۰۰

فیلم آموزشی ندیدم شاید از اونجا بود

برو علمی کاربردی خب . بدون کنکور . ولی رشته هاش اینا که نام بردی نی😬 . دیگه لیسانس را بگیر بعدشم برو پیام نور . از نظر معتبر بودن به پای اونا که نام بردی اصلا نمی‌رسه ولی خب نمیتونی دیگه خودکشی که نباید کرد . یکی می‌تونه یکی نمی تونه . مهم اینه یه لیسانسی داشته باشی کمتر از بقیه نباشی بعد افسوس نخوری خدای نکرده . در علمی کاربردی اکثرا شاغل هستند . در کنارش برو شرکت و آرایشگری و ... 

پشت کنکور موندن تو این کشور چیزی جز تلف کردنه وقت نداره.

خب چیکار کنم 

از وقتی وارد تیزهوشان شدم جز درس خوندن هنر دیگه ای ندارم 

اصلا بلد نیستم کارای دیگه رو 

چیکار کنم