2777
2789
عنوان

اگر نخوام دوباره کنکور بدم چیکار کنم بجاش

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 103 پست
اگه از پشت کنکور موندن میترسی برو دانشگاه پیام نور یا کاردانی بخون دانشگاه پیام نور وام داره فقط شهر ...

حتما بهش فکر میکنم عزیز دلم 

به نظرت میتونم هم دانشگاه برم هم برای کنکور بخونم؟

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

چیکار کنم ؟بدون درس هیچی بلد نیستم😀💔

خب یاد بگیر

مثلا ب نظرم کارتی مربوط ب طلا خیلی خوبن برو تو کارگاه طلاسازی وایسا شاگرد تا یاد بگیری

پسرا چکار میکنن تو‌هم همون کار را انجام بده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یاد بگیرمثلا ب نظرم کارتی مربوط ب طلا خیلی خوبن برو تو کارگاه طلاسازی وایسا شاگرد تا یاد بگیریپسر ...

کاش اراده شما داشتم

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

کاش اراده شما داشتم

چرا 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

چرا

ترسو ام میترسم از راه جدید ایده جدید از شکست میترسم 

مامانم اجازه نمیده میگه چرا میری رشته ای که بازار کار نداره یا برو کار ازاد یا بشین دوباره بخون روحی ...

پیرا ها که بازار کار دارن اونا رو برو 

در کنارش هم اگه کاراهای آرایشگاهی یاد بگیری خیلی درامد داره ، ناخنکاری ، بافت مو و ... 

یا مثلا خیاطی و چرم دوزی و اینا 

پیرا ها که بازار کار دارن اونا رو برو در کنارش هم اگه کاراهای آرایشگاهی یاد بگیری خیلی درامد داره ، ...

پیرا می آوردم که می‌رفتم نمیارم 

حتما بهش فکر میکنم عزیز دلم به نظرت میتونم هم دانشگاه برم هم برای کنکور بخونم؟

بله که میتونی قشنگم

ولی به این فکر نکن که مثلا یکسال بری دانشگاه بعد تو اون یکسال هم درسای دانشگاهو بخونی هم کنکور

۲ تا ۴ سال زمان بذار 

درکنار درسای دانشگاه آهسته آهسته درسای کنکورم بخون

حتما بهش فکر میکنم عزیز دلم به نظرت میتونم هم دانشگاه برم هم برای کنکور بخونم؟

بله که میتونی قشنگم

ولی به این فکر نکن که مثلا یکسال بری دانشگاه بعد تو اون یکسال هم درسای دانشگاهو بخونی هم کنکور

۲ تا ۴ سال زمان بذار 

درکنار درسای دانشگاه آهسته آهسته درسای کنکورم بخون

اون کارشناس پرستاری نمیشه اون ته تهش میشه کمک بهیار

باشه عزیز، اینجوری فکرکن

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

ترسو ام میترسم از راه جدید ایده جدید از شکست میترسم

نترس بترسی تا اخر عمر هیچی نمیش