2777
2789

قصدم جدیه ولی ته دلم یه طوریم میترسم ینی از پسش برمیااام بارها قهر کردم رفتم خونه بابام ولی دیگه درست بشو نیست

اولش اینکه به خونه خودم عادت کردم دیگه اینکه برم خونه مامانم بمونم میدونم اونجا بهشته ولی یجوریم

من شهر غریبم فردا میرم شهر خودمون واسه همون فردا میرم وگرنه یه هفتس تصمیم گرفتم شوهرم نمیدونه فعلا قصدمو میترسم بزنتم سالم نرسم اونجا😂

میترسم از آینده که چی میشم وگرنه از حرف مردم نمیترسم ینی دوباره میتونم ازدواج کنم؟🥺 با آدم خوب

نمیخوام یه عمر جلو چشم مامانم باشم غصمو بخوره

چجوری برم بهم نفقه تعلق بگیره؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم حال ازدواج ندارم شما بهتره اگ جداشدی ی مدت مجرد بمونی بعد ب فکر ازدواج دوباره بیفتی

یکبار اشتباه کردی دوباره تکرارش نکن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من مجردم حال ازدواج ندارم شما بهتره اگ جداشدی ی مدت مجرد بمونی بعد ب فکر ازدواج دوباره بیفتییکبار اش ...

منم حال ندارم ولی نگرانم نمیخام تا آخر عمر تنها بمونم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نمیندازه بیرون

اونوقت فک نکنم نفقه بدن. خواهر خودمو هرار بار انداخته بیرون اخرین بار دم درمون خواهرم ب پلیس زنگ زد صورتجلسه کردن ولی وکیل گفت ب درد نمیخوره رو خواهرم شکایت عدم تمکین کرد دوتا بچه داره دوباره برگشت گفت خودش رفته