2777
2789
عنوان

بچه ها فردا میرم خونه مامانم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
طبیعیهمیدونستم این حس بهت دست میدهولی خب کاری نمیشه کرداگه قصدت آشتی کردنه خودتو اذیت نکن

نه قصد آشتی ندارم حس خیلی بدی دارم میگم نکنه حق با اونه همه اشتباها با منه 

هی خدا🥺

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این یعنی دو دل هستیبشین فکراتو بکن

بلده چطوری حرف بزنه همه فک کنن حق با اونه منم یجوری شدم از دیشب خیلی باهام خوب بود منو برد سر خاک بابام خونه مامانم هی بهم نگا میکرد میخندید حرف میزد اولش نگفتم خواست بره گفتم من دیگه نمیام قیافش یجوری شد

خدا منو میزنه بخاطر امروز 

خیلی ناراحتم🥺

اسی احساس میکنم بر میگردی سر زندگیت

حالم خیلی خرابه الان ما با هم اصلا تفاهم نداریم بارها باهام مثله سگ رفتار کرده اونشب میخواست خفم کنه البته منم زدمش حرمت ها و پرده ها برداشته شده دیگه بدرد نمیخوره این زندگی

ولی امروز دلم خیلی سوخت برا شوهرم🥲 دارم گریه میکنم کاش امشب بمیرم

حالم خیلی خرابه الان ما با هم اصلا تفاهم نداریم بارها باهام مثله سگ رفتار کرده اونشب میخواست خفم کنه ...

خب بلاخره شوهرت بوده شب و روز باهاش بودی این حست طبیعیه بلانسبت آدم به حیوون خونگی هم عادت میکنه نمیدونم واقعا ذاتش خرابه یا مشکلی چیزی داره  اگه ذاتش خرابه ولش کن و خوشحال باشه

خب بلاخره شوهرت بوده شب و روز باهاش بودی این حست طبیعیه بلانسبت آدم به حیوون خونگی هم عادت میکنه نمی ...

هیییی

نه ذاتش خراب نیست دلشم صافه آدم خوبیه با همه خوبه بجز من 

خوهراش و خواهرزاده هاش اولویت اولشن اولویت آخرش منم

منو اصلا در نظر نمیگیره هر چی بگه باید بگم چشم  از همه جام ایراد میگیره ولی من نه باید ناراحت شم نه چیزی بگم فقط باید تو روش بخندم باهاش خوب باشم ماهی یبار رابطه داریم ، از لحاظ مالی تو اذیتم، اصلا براش مهم نیست دلم چی میخاد یکمم گیجه یه چیزیو صد بارم بگی بازم متوجه نمیشه فقط خودشو قبول داره هیچکس مورد پسندش نیست بجز خواهراش همشم میگه از اول دوست نداشتم 

برا هر چی شدید عصبانی میشه خون جلو چشماشو میگیره تا الان صد بار بهم گفته طلاقت میدم مهریتو میدم در حالی که گداست منم گفتم مردی برو بده گفت نه خودت هر کار میخای بکن مردک خسیس از پولش میترسه شوهرای مردم از از دست دادن زنشون میترسن این از پولش 

انشالله مثله سگ کار کنه همیشه ولی پولش قسمت خودش نشه

سلام عزیزم بسلامت رسیدم خونه مامانمگفتم برو طلاقم بده اگه مردی ففط حرفشو نزندلم میسوزه ناراحتم😔 هیی ...

وای رفتی!؟ 

استباه منو کردی که برات عدم تمکین میگیره شوهر من تمکین زده برام میگه میخوام زن بگیرم

وای رفتی!؟ استباه منو کردی که برات عدم تمکین میگیره شوهر من تمکین زده برام میگه میخوام زن بگیرم

آره بره بگیره آخه خیلی مال اموال داره😂

چ ربطی به مال و اموال داره؟اگه میخپای جداشی زودتر مهریه بزار اجرا تا به اسم بقیه نزده

هیچی نداره که به اسم بقیه بزنه

عزیزم میشه یک ماه رفتنت رو به عقب بندازی؟

درعوض تمام این یک ماه رو به شوهرت اقتدار بدی

مثلا مگه نمیگی خسیسه؟بگو عزیزم فلان چیز لازم دارم ولی به هرحال رئیس خونه تو هستی

هرچی خودت صلاح میدونی

یا وقتی سرکاره بهش پیام بده بگو ممنونم که بابت رفاه زندگیمون تلاش میکنی!خدا سایت روی سرم حفظ کنه و...

ازاین موارد کلا زیاد بهش بگو

بعد تصمیم نهایی رو بگیر

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم میشه یک ماه رفتنت رو به عقب بندازی؟درعوض تمام این یک ماه رو به شوهرت اقتدار بدیمثلا مگه نمیگی ...

دیگه گذشت دلم نمیخواد دیگه درست شه از قیافش بدم اومده