2777
2789

نمی‌خواستم اسم پاتنر رل بیارم 

شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید ؟

با پسری که شیش سال باهاش بودی خیلی خیلی عاشقته تازگی ها هم متوجه خیانتت شده باشه ولی میگه کنار میام کم کم ولی تو هم باید ثابت کنی که بار آخرته 

همه چیزش تقریبا خوبه ولی خیلی خیلی لاغره ( خیلی هم بهش گفتی گفته باشه ولی انجام نداده یا بی فایده بوده )

با پسری باشبد که  تازه یک سال ازتون کوچیک تره ولی اندام و قیافش خیلی خوبه تقریبا تا جایی هم که بتونه برات مثلا خوراکی یا چیزی میخره شغلش هم مغازه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی رابطه نمیرم و سریعا به روان‌شناس مراجعه می‌کنم تا درمان بشم

شما متاسفانه ذهنیتت آلوده شده به هر دلیل و بخوای این شکلی پیش بری هم خودت آسیب می‌بینی هم بقیه رو بیچاره می‌کنی 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اونی که دوسش داشته باشم. من کسی رو نخوام نمیتونم حرف بزنم.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
برای چی بقیه ؟

چون اونا هم دارن وقت و انرژی و احساساتشون رو میذارن پای تو درحالی که واسه خودت خیانت می‌کنی، بازیشون میدی، کنترلشون می‌کنی و برات مهم نیست چه حسی دارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.