2777
2789
عنوان

دلم گرفته

393 بازدید | 51 پست

دارم جدا میشم 

سه تابچه ام پیش پدر هستن 

از وقتی اولین قسط مهریه ام رو داده نگذاشته بچه ها مو ببینم و حرف بزنم

پیام داد مهریه گرفتی کاری به بچه هام نداشته باش

مگ ت دادگاه حضانتشونو گرفته؟

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یمدت تحمل کن التماسش نکن خودشو‌چس‌کنه. بچه ها دلشون‌ هوای مادرشونو میکنه میری ببینیش

دوماهه الان ندیدم 

رفتم درخواست دادم برای ملاقات 

نمیدونم چی بشه من حتی برای ملاقات هم شرایط ندارم نوشتم ساعتی

حضانت با خودشه کلا

حضانت ربطی ب دیدن بچه نداره

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

دوماهه الان ندیدم رفتم درخواست دادم برای ملاقات نمیدونم چی بشه من حتی برای ملاقات هم شرایط ندارم نوش ...

شوهرت چه عقده اییه نمیزاره مادر بچه هاشو ببینه خاک‌برسر بی رحمش 

شوهرت چه عقده اییه نمیزاره مادر بچه هاشو ببینه خاک‌برسر بی رحمش

خیلی گناه بچه ها چیه 

اگه مهریه حق زنه کاش فرهنگ بشه که بدون منت بدن 

اگه نیست کاش کلا بردارن 

بچه ها تاوان چیو میدن

آره میخواد اذیت کنه چون مهریه نبخشیدم اینجور می کنه تازه این همه دارایی داشت به دروغ نگه داشت قسطی ک ...

اها خیلی قشنگ قانونی میتونی هفته ی بار بچه ها تو ببینی فقط باید شکایت کنی

سر چی جداشدین بچه هات چند سالشونه بمیرم واسه دلت خواهر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دعا بخون آروم بگیره دلت

خیانت کرد بهم نتونستم تحمل کنم  یبارم پشیمون نشد و توی این پروسه یبارم نگفت برگرد 

دختر کوچکم ۸ سالشه بزرگه ۱۴ پسر ۹ سال و نیم

خیانت کرد بهم نتونستم تحمل کنم یبارم پشیمون نشد و توی این پروسه یبارم نگفت برگرد دختر کوچکم ۸ سالشه ...

چرا اخه مگه باهاش بد تا کرده بودی؟ چی کم‌گذاشتی خواهر که اینجوری شد دلش از سنگ شد؟