2777
2789
عنوان

بلال با پوست گذاشتم رو گاز

369 بازدید | 34 پست

میخواستم تمیز کنم گفتم  درست کنم بعد 

از این مکزیکی  ها بود  بعدش پوست سوختش ریختم دور نمک زدم خوردم

من از بلال سیر نمیشم بازم دلم خواست 😅

شما چطوری میخورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جات خالی دونه ۳۰ میوفته گرون نشده

دونه ۳۰ که گرون شده من کیلویی ۲۰ میخریدم 

هرکیلو سه تا میشد

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

با رب انار چرا حس میکنم جالب نیست

من به پوست پرتقال کلی ادویه و آبمیوه میزنم بعد میکشم رو بلال میره تو خوردش

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

با رب انار چرا حس میکنم جالب نیست

چرا خیلی خوبه ولی ملس باشه چون خود ذرت شیرینه اگه ربش شیرین باشه خوشمزه نمیشه

با سس مایونز و سس باربکیو هم خوشمزه میشه

حالا یه سری فقط کره و نمک و آویشن و فلفل زدم اونم خیلی خوشمزه شد

وای دلم خواست 

همسر من ی دونه برمیداره گاز میزنه اگه مکزیکی بود و شیرین و شیری بود میخره بیشتر اگر نه همون یکیو میخره چون خیلی دوس داریم و تحمل اینو نداره از اون بلال قدیمیا بندازن بهمون

اصلا من اولین بار طعم بلال مکزیکی رو وقتی چشیدم که کرونا سد و صادرات قطع شد چند تا میوه ی با کیفیت خوردیم و فهمیدیم اینا تو ایران وجود دارن 😂وگرنه که قبلش خوباش صادر اشغال هاشم ببخشیدا ذرتی که مخصوص گاو بودو ب عنوان بلال ب ما مینداختن 

البته من خودمو میگم شما رو نمیدونم شاید از اولم مکزیکی میخریدین😍

مگه بلال مکزیکی اومده😍😍😍😍😍

همیشه هست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو