2777
2789
عنوان

کسی اگ تراپیست نیاز داره بیاد

89 بازدید | 6 پست

یدونه از خوباشو پیدا کردم تو همین نی نی سایت تعریفشو شنیدم برای من ک واقعا راهکاراش جواب داد بخصوص راجب رابطه و ارتباط با پسرا قبلا ضعیف بودم ولی الان خداروشکر دیگ اذیت میشم و خیلیم اوضاع رابطه و اعتماد بنفسم خوب شده بیشتر اونا پیگیرمن..

تبلیغ نمیکنم اما من چندمین جلسه تراپی تلفنی رو باهاش گذروندم وواقعا تو حالم تاثیر داشته از اونجا ک قیمتش خیلی نسبت ب تراپیستای بیرون ک حرف خاصیم نمیزنن و‌همونایی ک خودمون میدونیم رو میگن و خدا تومان پول میگیرن؛مناسبتر و واقعا ناچیزه وظیفه خودم دونستم اگ کسی لازم داشت یا حال روحیش خوب نبود معرفی کنم .

اگ کسی نیاز داشت درخواست بده 

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

هزینش چنده

ساعتی ۳۰۰ خورده ای

بازم بستگی ب مشکلت و وقتی ک میزاره داره؛من صفر تا صد شخصیتی پیشش بودم بیشتر مشکل من رابطه و سیاست رفتاری با پسرا بود

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعتی ۳۰۰ خورده ایبازم بستگی ب مشکلت و وقتی ک میزاره داره؛من صفر تا صد شخصیتی پیشش بودم بیشتر مشکل م ...

این کجاش ارزونه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

این کجاش ارزونه

نسبت ب کارش عالیه...بیرون نرفتی مشاوره فک کنم😂 ساعتی یک ب بالا میگیرن

نسبت ب کارش عالیه...بیرون نرفتی مشاوره فک کنم😂 ساعتی یک ب بالا میگیرن

خب این مگه تلفنی نیس

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

خب این مگه تلفنی نیس

اره ولی کیفیت کارش عالیه.

اگ کسی در توانش نباشه باهاش راه میاد باانصافه وجدانا نگران نباش من خودم جلسه اول پول نداشتم😂روجلسه دوم پرداخت کردم