هیچوقت نخواستم تاپیکم پربازدید شه اما الان واقعا رسیدم به ته زندگیم خدامیدونه چه غم بزرگی دارم تودلم بچههام همه سقط شدن فامیل همش پشت سرم حرف میگه ازت خواهش میکنم ازته قلبت برام دعاکنی و کامنت بزاری پربازدید شم ویه روزی بیام دست تک تک تونو ببوسم ک دعا ی شما درحقم گرفت
دعاکنین مادرشم و نفری ی کامنت بزارین ک پربازدید شه ان شالله هرمشکلی ک داربن همین الان حل شه براتون حمدمیخونم😭😭😭😭😭😭😭😭
برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
از ته قلبم برات ارزو میکنم بزودی و بسلامتی مادر بشی
ولی اینو بدون حتی پشت سر منی ک زود بچه اوردم هم حرف هست
پس الکی خودتو فدای حرف مردم نکن
منم یبار خودکشی داشتم ولی تمام سعیمو کردم و از نو شروع کردم
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله به زودی فرزندتو سالم بغل کنی. میدونم سخته ولی استرس و فکر و خیالو از خودت دور کن باور کن عاملش فقط همینه. حرف مردم برات مهم نباشه مگه مردم کین و کجای زندگیتن. بچسب به رابطه و زندگی خودت .یادم به یکی از آشناهامون افتاد جنین هاش چهارماهگی سقط میشدن بدون دلیل. چهار بار حامله شد و بعد به نظرم به خاطر حرف اطرافیان جدا شدن. هر دو ازدواج مجدد کردن و الان هر دو بچه دارن. شاید دلیلش این بود که از اون حرف و حدیث های مردم تو زندگی قبلیشون دور شدن