2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 227 پست

انشالله که بچه دار بشی 

ولی نشدی فداسرت 

به خدا قسم اونقدر موضوع مهمی نیست اینجوری داری خودتو اذیت میکنی 

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

از ته قلبم برات ارزو میکنم بزودی و بسلامتی مادر بشی

ولی اینو بدون حتی پشت سر منی ک زود بچه اوردم هم حرف هست

پس الکی خودتو فدای حرف مردم نکن

منم یبار خودکشی داشتم ولی تمام سعیمو کردم و از نو شروع کردم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله به زودی فرزندتو سالم بغل کنی. میدونم سخته ولی استرس و فکر و خیالو از خودت دور کن باور کن عاملش فقط همینه. حرف مردم برات مهم نباشه مگه مردم کین و کجای زندگیتن. بچسب به رابطه و زندگی خودت .یادم به یکی از آشناهامون افتاد جنین هاش چهارماهگی سقط میشدن بدون دلیل. چهار بار حامله شد و بعد به نظرم به خاطر حرف اطرافیان جدا شدن. هر دو ازدواج مجدد کردن و الان هر دو بچه دارن. شاید دلیلش این بود که از اون حرف و حدیث های مردم تو زندگی قبلیشون دور شدن

منم ازته دل میخام مشکلاتتان حل شه با دل شکستم حمدمیخونم برات

الهی به زودی دلشاد بشی ممنونم ازت برات صلوات فرستادم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫
الهی به زودی دلشاد بشی ممنونم ازت برات صلوات فرستادم

فداتشم خواهری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

امیدوار باش

چشم با دعای شل عزیزان

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الهی ب حق لب تشنه امام حسین مادر بشی عزیز دلم

فداتشم  ممنونم ازت برای حل مشکلت حمد میخونم

من به این موضوع فکر میکنم ولی نمیخوام کسی کمکم کنه .دوست دارم زودتر به این جرعت برسم

😔😔😔😔

برات حمد خوندم شمام منا دعا کن عزیز مشکلم حل بشه

چشم عزیزم ازته قلبم میخام تمام نگرانیهات حل شه