2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 227 پست

بابا بخدا طوری نیست بچه دارم میشی 

حرف میزنن که بزنن اینا پشت سر خدا هم حرف میزنن 

یکم وا بده و توکل کن بر خوده خدا درست میشه از خوذش بخواه  نذر کن نذر نمک امازاده صالح کن واسطه شه انشاالله دامنت سبز شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم

مرسی عزیزم امیدوارم زندگیت ب شادی سپری شه برات حمد میخونم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بابا بخدا طوری نیست بچه دارم میشی حرف میزنن که بزنن اینا پشت سر خدا هم حرف میزنن یکم وا بده و توکل ک ...

خیلی نذر کردم عزیزم 😭😭😭😭اما این آخری هم سقط شد خیلی قلبم شکسته مدام ب خودکشی فکرمیکنم  خدا مشکلتو حل کنه برات حمدمیخنم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

منم بچه اولم سقط شد 

بی دلیل 

فاصله شنیدن صدای ضربان قلبش تا ایست قلبی یه هفته بود 

حالتو میفهمم

سخته 

زجره 

اما کاری از دست ادم بر نمیاد 

پیشنهاد هایی که خودم انجام دادم 

حتما به طب سنتی عالی مراجعه کن که خودت و همسرت رو تقویت کنی در کنار دکترت.

باردار شدی به هیچکس نگو تا بعد سونو انومالی 

آیه ۲۵ و ۲۶ سوزه کهف بنویس و ببند به شکمت تا آخر بارداری 

هر روز روزی ۱۰۰ مرتبه صلوات 

۱۱۰ مرتبه صلوات حصرت زهرا 

۱۰۰ مرتبه توکلت علی الله

بگو 

ان شاءالله با دعای امام زمان این دفعه یه ات سالم و به سلامت دنیا میاد

چرا پر بازدید بشید .نمیفهمم اینا .چه ربطی به خودکشی داره ؟؟

دعای نی نی سایتی ها خیلی گیراس 

خودکشی چون دیگه خسته شدم بس ک سقط کردم 😭😭😭😭

منم بچه اولم سقط شد بی دلیل فاصله شنیدن صدای ضربان قلبش تا ایست قلبی یه هفته بود حالتو میفهممسخته زج ...

توکل بخدا خیلی خستم😭😭😭خیلی برات حمد میخونم

با همه وجودم ازت میخوام که حتی ۱ ثانیه هم یه خودکشی فکر نکنی

و اینکه مطمعن باش خدا برات چیزای قشنگ در نظر گرفته فقط صبر کن که وقتش برسه 💫

امید وارم  خیلی خیلی زود تو بغلت یه بچه  شیرین بیاد 🌹