2777
2789

من رابطه خوبی با مادرشوهرم دارم خیلی براش ناراحتم

دیشب تا نصف شب خوابم نبرد براش

مدتیه بیمار بود دو هفته است بستری دو روزه بهشون گفتن سرطان کلیه است پدرشوهرم بهم گفت البته

من از شوهرم پرسیدم میگه نه بابا نمیدونه الکی میگه درصورتی که همه مراحل سرطان شناسی رو دارن طی میکنن

منم خب میدونم خودش ناراحته گفتم عزیزم درست میگی و کشش ندادم 

ولی اون حتی رفته به خواهراش گفته که باباش اینو به من گفته اونام مثلا دارن ماست مالی میکنن

بهرحال ماه یکشبه معلوم نیست دو شبه که معلومه خیلی کار مزخرفی کرد از من پنهان کرد بعدا که همه فهمیدن چی بهش بگم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بجز خانوادم کسی بیماریم نمیدونه به شوهرم هم گفتم خانوادت نباید بفهمند 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چرا پنهان میکنه فکر میکنه شما خوشحال میشی؟ خیلی بده که انقدر غریبه میدونه شمارو

نه میدونه خوشحال نمیشم من از درد دشمنمم شاد نمیشم 

منم از همین ناراحتم ک منو غریبه فرض کرد

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
انشالله مادر شوهرت خوب بشه همچین مادر شوهری که دل عروسشو برده حیفه بخدا ♥️🙏🏻

خیلی بهم محبت کرد خیلی هدا خقشو حلال کنه برام تورو خدا براش دعا کنید

مهم نیست اصلا قاطی نشو

یعنی چطور

ما خیلی قاطی پاتی هستیم شوهرم تک پسره و خونه هامونم جفت همه