2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سرطان گرفته شوهرم داره ازم پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست
درست میگید انشاالله شما هم خوب بشید عزیزممشکلتون چیه

منم نه ساله بیمارم اول کولیت اولسروز الان پولیپ روده  همون سال اولی که بیمار بودم خانواده شوهرم پرسیدن منم براشون گفتم اونام همه جارو پر کردن و خوشحالی میکردن جاریام و من خیلی ناراحت میشدم و این ناراحتی بیشتر اذیتم میکرد دیگه موقعی که بیماریم کنترل شد الکی به همه گفتم خوب شدم و پنهانی میرم دکتر ودارو خونه ووقتی هم میان خونم داروهای قایم میکنم نبینن اونام دیگه باور کردن چندباره فضولی میکردن ببینم من چطور خوب شدن منم میگفتم غذا خوردن رعایت میکنم که دست بردارن من حتی وقتی میرم خونشون قرصمو یواشکی میخورم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
حتما دلیل خودشو داره ولی بازم باید با می‌گفت ناراحت نشو شاید شک شده یا نمی‌خواد قبول کنه مریضی مادرش ...

ممنونم عزیزم بله درست میگید منم دیگه ناراحت نیستم بهش حق میدم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نه ساله بیمارم اول کولیت اولسروز الان پولیپ روده همون سال اولی که بیمار بودم خانواده شوهرم پرسی ...

وای چقدر دل سیاهن ادم وحشت میکنه

خدا دشمن شادت نکنه گلم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
وای چقدر دل سیاهن ادم وحشت میکنهخدا دشمن شادت نکنه گلم

💔ممنون عزیزم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

در عجبم که به جای اینکه فکر کنی واقعا سرطان نیست و شوهرت داره راست می گه دنبال اثباتی و فکرت درگیره، انجام آزمایش حتی بیوپسی هم می تونه سرطان را رد کنه، دعا کن که واقعا سرطان نباشه

پدر من سرطان دارند ما نابود شدیم دیگه، شوهرم و  داداشم تا جواب صددرصد نیومد به من و مامانم نگفتن ، حتی وخامت اوضاعشو هنوز ازمون پنهان می کنند