2777
2789

چنجه رو شما با چی مزه دار می‌کنید . جوش شیرین و آبلیمو آیا سفتش نمیکنه ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت تازه گوسفندی باشه چند دقیقه قبل فقط نمک و پیاز میرنم بهش اگه گوشت گوساله باشه یکم سفتتره یا انجیر کال یا کیوی  همراه پیاز و فلفل سیاه میزنم موقع پخت نمک میزنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

گوشت تازه گوسفندی باشه چند دقیقه قبل فقط نمک و پیاز میرنم بهش اگه گوشت گوساله باشه یکم سفتتره یا انج ...

خوشمره میشه ؟ انجیر سیاه دارم الان له کنم بزنم یا چطوری 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

برادرشوهرم استاد چنجه س، پیاز فراوون، فلفل سیاه، آبلیمو میریزه فقط! 8ساعت میمونه یعنی عاااالی میشه

کبابی جی جیان در قشم تنها چنجه ی عالی در ایران رو میزنه یعنی گوشت توی دهنت آب میشه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز