2777
2789
عنوان

من خیلی ادم بدبختیم از لحاظ روابطی

230 بازدید | 28 پست

با سی سال سن و کلی تجربه از بچگی تا الان هیچ دوست صمییمی نزدیک نداشتم 

دوست زیاد داشتم اما موندگار و با معرفت نبودن 

من خلا یک ادم نزدیک و صمیمی تو زندگیم دارم خلا محبت صمیمت اینا هیچوقت از فامیل خانواده هم دریافت نکردم 

از لحاظ اجتماعی مادی بب لطف خدا راضیم اما خلا و کمبود ادم نزدیک صمیمی بدجور دارم یکی ک هرروز حرف بزنیم یکی ک راز دلم بگم بدجور این خلا داره نابودم میکنه 

از یسال قبل با ی دختری دوستم مهربون بود دوسم داشت دوسش داشتم بهم خواهر میگفتیم اما چهارماهه رل زده حتی این مدت یبارم نکف بریم بیرون همیشخ من پیشقدم شدم بعد ایام امتحانم میگف بعد امتحانت ازادی میریم میگردیم کلی پلن ریخت منم خوشحال بودم از وحودش 

حالا یماهه امتحانم تمام اصن نیستش  دوبارم بش گفتم من تعطیلاتم دارهدتمام میسه گف اره حتما میریم میگردیم اما همش حرف 

الان داشتم ب خودم میگفتم ای بدبخت اینقد ک رو این حساب کردی شاید اون تو دوست نزدیک صمیمی نمیبینه 

و دلم بدجورشکسته 

این بی کسی من تا اخر عمرم باهام میمونه 😭😭😭😭😭🥲

الانم از این دختره متنفر شدم چی بش بگم این ناراحتیو چجور بگم بش؟ یا بزارم هروقت اومد گف بریم فلانحا اونموقع بنظرتون چی جوابش بدم ک بدونه ازش ناراحتم ؟؟

آخی🥺

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

آدم بی معرفت ارزش داره بخوای جوابشو بدی یا حتی حس ناراحتیت رو بهش بگی

بیخیالش دنیا همینه منم هیچ دوستی ندارم یعنی داشتم اما حوصله ناز کشیدن نداشتم گذاشتمشون کنار منم جای خالی یه دوست صمیمی رو با تمام وجود حس می کنم اما از اکثر آدما می ترسم دیگه حوصله هیچ کسی رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بی معرفت ارزش داره بخوای جوابشو بدی یا حتی حس ناراحتیت رو بهش بگیبیخیالش دنیا همینه منم هیچ دوست ...

کنارش حس خوب داشتم بیرون میرفتیم کلی بهم محبت خالصانه میکرد 

حتی غذا هم میزاشت دهنم بغل بوس 😂از سر محبت! برا تولدم بهترین و بررگترین کادو زندگیم داد هروقت شبا خونش بودم صدبار ازم میپرسید حات خوبه چیزی لازم نداری این خوبیاش بود 

الان با توجه ب داستانهای ک گفتم .یعنی بخاطر این بیزون نیومدنش و سراغم نگرفتن باید اسمش بزارم بی معرفت  و جوابش ندم دیگ یا زوده ؟ 😀

نمیدونم اینحرفا ک بیخیال منم کسی ندارم شاید برای بقیه ادمها راحت باشه اما من مث بقیه ادمها گذشتم نبوده من کل دوران تحصیلیم دبستان راهنمای دبیرستان فقط نشستم بازیها و اکیپهای بقیه نکاه کرذم گهگاهی هم دوستیا گذرا داشتم و از ته دلم غصه خوردم 

تو خونمون هم مامان بابام ادمای گرم صمیمی نبودن فک کن ی بچه چقد میتونه تنها بدبخت باشه 

شما گذشتت مث من بوده ؟ لابد فرق داشته ک الان با تنهایت کنار اومدی هیچوقت حسهای ک من بخاطر تنها موندن تجربه کردم نکردی ! الان دیگ بچه نیستم اما اون کمبودها باهام مونده و مانع پیشرفت زندگیم و از لحاظ احساسی بسیار اشفته م یسال روانشناس میرم قرص میخورم یکم بهترم اما مثلا ی رفتار مث رفتار همی دوستم ک گفتم دوباره زخمام تازه میکنه 

اگ دوستم پیام داد برا بیزون گفت چی بگم ؟ ک بفهمه ناراحتم 

کنارش حس خوب داشتم بیرون میرفتیم کلی بهم محبت خالصانه میکرد حتی غذا هم میزاشت دهنم بغل بوس 😂از سر م ...

نمیدونم واقعا
منم دوران دبیرستان یه دوست صمیمی داشتم ظاهرا خیلی بهم محبت می کرد اما بعد دبیرستان مخصوصا زمانی که ازدواج کرد اخلاقش خیلی تغییر کرد به جای محبت داشته هاش رو به رخم می کشید و پز می داد دیگه اون آدم سابق نبود با این که خیلی بهش وابسته بودم دیگه نخواستم باهاش در ارتباط باشم
منم تقریبا گذشته ام مثل شما بوده یعنی تعریف که می کنی گذشته خودم مثل فیلم از جلوی چشم رد میشه از آدما شکست های عاطفی زیادی دیدم دیگه تحمل شرایط مشابه قبل رو ندارم دوست دارم تنها برای خودم زندگی کنم
هر کسی یه روحیه ای داره چون من این جور باهاش کنار اومدم دلیل نمیشه روحیه شما هم این جوری باشه میفهمم چی تو دلت می گذره
منم دیدم میگی ازش متنفر شدی و رفتارش زخماتو تازه می کنه برای همین پیشنهاد دادم برای آرامش خودت بزاریش کنار
می تونی در جواب بهش بگی این روزا سرت شلوغه مزاحت نمیشم ببین چی میگه

وقتی میره تو رابطه طبیعیه 

اینقد در گیر میشه 

تایم ازادشم معمولا با طرفشه

شماهم ناراحتیتو نشون بدی میشی یه ادم سم تو زندگی اون 

ادم ک از دوستش توقع نداره 

دوست ک وظیفه ای نداره در قبالت 

هر وقت رفتین بیرون خوش بگذرون 

نتونست بیاد بیرون هم یا وقت نداره یا دویت نداره 

در هر پو صورت با گله کردن فقط خودتو کوچیک کردی

نمیدونم واقعامنم دوران دبیرستان یه دوست صمیمی داشتم ظاهرا خیلی بهم محبت می کرد اما بعد دبیرستان مخصو ...

اها متوجه شدم ک همدردیم شایدم خدا ما تنها کرده جون  در اینده برنامه خوب داره برا ما

متوجه نشدم وقتی طرف میگ بیا بریم بیرون بگم سرت شلوغ مزاحمت نمیشم 😂؟ 

ببخشین تو سی سالگی برات مهمه رابطه یا دختر ینظرم دیگه باید فگر ازدواجا اینا باشی دوستی دیگه تمام

ربطی ب سن نداره ب کمبود ربط داره توضیح دادم من این کمبود تو زندگیم دارم بعدم بمظزم کسی ک نتونسته ی رابطه صمیمی با ی فامیل یا خانواده یا دوست بسازع با خانواده شوهر  و شوهر میتونه ؟ حرفا میزنیا ازدواج برا ادمیه ک رابطه بلده ن من ک ی عمر تنها بودم اصن جنس نزدیکی و صمیمبت نمیشناسم

ربطی ب سن نداره ب کمبود ربط داره توضیح دادم من این کمبود تو زندگیم دارم بعدم بمظزم کسی ک نتونسته ی ر ...

عزیزم به خودت تلقین نکن چرا نتونی هرچی تلقین کنی بدتره  مگه بقیه فکر کردی چیکار میکنن فقط خودشونا قبول دارن

عزیزم به خودت تلقین نکن چرا نتونی هرچی تلقین کنی بدتره مگه بقیه فکر کردی چیکار میکنن فقط خودشونا قب ...

عزیزم حقیقت گفتم من کار ب بقیه ندارم من زندگی با کیفیت و خوشبختی میخوام کنار یکی دیگ ن صرفا ازدواج

بقیه ای ک میگی همین ادمای اینجان ببین کی از ازدواجش راضیه ؟ همه دارن فحش ب شوهر خانواده شوهر یا خیانت شوهر میبینن 

عزیزم هرچیزی سواد و امادگی میخواد وگرنه ازدواج کنم ک بگم اره منم متاهلم خب ده سال پیشم میتونستم اینکار کنم الانم میتونم ! 

اها متوجه شدم ک همدردیم شایدم خدا ما تنها کرده جون در اینده برنامه خوب داره برا مامتوجه نشدم وقتی ط ...

شاید امیدوارم همین طور باشه

آره دیگه مگه همش نمی گفت بعد امتحاناتت میریم بیرون ولی پشت گوش می انداخت بعد یک ماه تازه با این که‌ کلی خودت بهش یادآوری کردی پیشنهاد داد

بهش بگو خیلی وقته تعطیلاتم شروع شده اما بعد یک‌ماه فرصت پیدا کردی اگه سرت شلوغه مزاحمت نمیشم

ممکنه بعد این پیامت خیلی اصرار کنه بیا بریم

برو باهاش ولی بعد اون دیگه سراغش رو نگیر تا خودش بهت پیام بده بذار همش اون پیش قدم بشه اگه گله ای کرد بگو میدونم سرت شلوغه نمی خوام اذیتت کنم 

همین جوری کم کم‌ کنار بکش

اگه به نظر خودت این جوری خوب نیست‌ بهانه بیار بیرون رفتن رو‌ بندازش برای یه روز دیگه  

این تجربه خودم بوده چهارماه بیشتر نیست این دوست رو‌ پیدا کردی اما این جور که تعریف می‌کنی خیلی محبت می کرده 

آدمایی که خیلی زیاد و بی دلیل همش تعارف و‌ محبت می کنن ولی تو رفتارشون یه چیزی می لنگه اینا قابل اعتماد نیستن

عزیزم حقیقت گفتم من کار ب بقیه ندارم من زندگی با کیفیت و خوشبختی میخوام کنار یکی دیگ ن صرفا ازدواجبق ...

میدونم عزیزم ولی مطمئنم خیلی هم بلدی رابطه برقرار کنی فقط باید خودتا قبول داشته باشی..

آره ولی اینجا خوب بیشتر واسه دردا دل هست و بیشتر اینا که  مشکل دارن تاپیک میزنن اونا که رابطه شون عالیه نمیاین زباد چیزی بگن