2777
2789
عنوان

ختنه دوقلوهای یک ساله

339 بازدید | 26 پست

۱۱ ماهشونه.مامانم میگه نشدنیه توی این فصل گرما و چهار دست و پا رفتنشون.۳ روز اول همسرم کمکمه ۴ روز بعدش دست تنهام.دکترم گفته نقاهتشون یک هفتست.

شما تجربه دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر دیر خب؟ 

برای پسر من روز اول فقط اذیت شد. حدود ده روز بعد هم حلقه ش جدا شد افتاد. اون ۴۰ روزش بود 

بزرگتر بشن سخت تر میشه. جون میگیرن

این همه که صبر کردی. یه ماه هم صبر کن خنک تر بشه هوا

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

و قطعا سخته تو این سن ولی مجبوری‌چون هرچی سن بره بالاتر گیرنده درد قوی تر‌میشه خودشونم جنب و جوششون بیشتر میشه درنتیجه سخت تر و باید زودتر انجام بدی براشون

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته سخته. خ اشتباه کردی زودتر نبردیشون 

دیگ شده. ربطی ب فصل نداره خونه بمون بیرون نرو

پوشک سایز بزرگ هم ببند. کمکی هم میخوای چون هم دوتا داری هم بزرگن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا زودتر ختنه نکردییییید،زودتری ختنه شوند کنید هرچه بزرگتر بشن بیشتر اذیت میشن،سختیه خیلی زیادیش و دردش ۲۴ساعت اوله

البته من پیرامون زیر سه ماهگی توی دوماهگی خانه میکردیم یکیشون حلقه ای یکیشون بخیه،ولی حلقه بنظرم کمتر اذیت شد

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

ببین اسی اصلا گرفتاریت همون سه روز اوله چون سوزش و درد دارن و همش گریه میکنن ولی بعد اون باید بپایی آسیب نزنن بهش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

وای یادمه برادر زادم رو همین حدودا بردیم ختنه کردیم من خیلی بچه بودم فکنم 7 سالم بود نمیدونستم میخوان چیکارش کنن🤣🤣🤣 گفتم اجی  (زن داداشم) ختنه چیه دیگه اونم گفت هیچی مثل دخترا که گوششونو سوراخ میکنن اینا هم باید برن سوراخ کنن بعد بعد ازاینکه اوردنش من دنبال سوراخ میگشتم تو گوشش سممممممم

1 هفته هم خوب شد البته اونم همسن بچه شما بود فکنم زیاد اذیت نشد فقط دو سه روز اول

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT