2777
2789
عنوان

مامانا کمک

77 بازدید | 9 پست

دخترم یکسال و نیمشه سه روزه سرما خورده ناجور دوترم بردم پنی سیلین هم زده اما اصلا خوب نشده ب شدت سرفه های خلطی داره و گلو درد نمیدونم دیگه چیکار کنم... چه ویروس بدی

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

خوب میشه عزیزم صبور باش باید دورشو طی کنه معمولا یک هفته طول میکشه فقط تبشو کنترل کن به هیچ عنوان هم سرخ کردنی درست نکن تو خونه که بوش بدترش میکنه دستگاه بخور هم بگیر اگه نداری خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه عزیزم صبور باش باید دورشو طی کنه معمولا یک هفته طول میکشه فقط تبشو کنترل کن به هیچ عنوان هم ...

جدی تجربشو داری شما کاش ی هفته ای خوبنور بشه خیلی نگران و ناراحتم اصلا نمیتونه بخوابه یا چیزی بخوره از سرفه

جدی تجربشو داری شما کاش ی هفته ای خوبنور بشه خیلی نگران و ناراحتم اصلا نمیتونه بخوابه یا چیزی بخوره ...

آره عزیزم تجربشو دارم ولی اگه دیدی سرفه هاش خیلی خشک و متمادیه حتما ببرش یک عکس از ریش بگیرن ولی بازم نگران نباش خوب میشه با دارو...در ضمن اگه بیمارستان بردی واسه عکس و گفتن بهتره بستریش کنیم موافقت نکن بگو میبرمش خونه ...نگران نباش فقط پیگیری کن حتما پیش یک متخصص دیگه هم ببر

تب اگه خیلی بالا  باشه میتونی سه ساعت یکبار بزاری....اگه دیدی تبش بالای ۳۹ حتما ببرش بیمارستان ...

سرفه هاش خشک نیستش وای نه خدا کنه ب اونجا نکشه

تب اگه خیلی بالا  باشه میتونی سه ساعت یکبار بزاری....اگه دیدی تبش بالای ۳۹ حتما ببرش بیمارستان ...

اخه آستامینوفن دادم شیاف بذارم عیب نداره؟