2777
2789
عنوان

تا حالا شده خبر فوت کسیو بشنوید ولی دروغ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست
من تایماه بعدفوت مادرم اینطوری بودم بااینکه دیدمش فک میکردم دارم خاب میبینم

بین شش تا دختر اسم منو میگفتن دختر بابام از بس منو دوست داشت 17سال گذشته ولی اسمش بیاد اشکم سرازیر میشه نمیتونم خودمو نگه دارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهتر شدی؟ برگشتی حالت عادی۳ ماه گذشته هنوز زنگ میزنم ب خطش

ن واقعاعادی نشدم،هنوزم گاهی میگم شاید یه دفه مادرم بیادبابیدار بشم ببینم هنوزم رو صندلی بیمارستانم و مادرم زندس دردش عادی نمیشه هیچوقت

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بین شش تا دختر اسم منو میگفتن دختر بابام از بس منو دوست داشت 17سال گذشته ولی اسمش بیاد اشکم سرازیر م ...

درک میکنم هیچوقت عادی نمیشه خداصبرتون بده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

مادرم که بیمار بود یه احمقی گفته بود داره میمیره یه شب کل طایفه جمع شدن خونمون و گریه و زاری مادرم خیلی بهم ریخت و ازشدت ترس رعشه گرفته بود تا صبح چشم روی هم نزاشت فردا ظهرش تموم کرد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست