2777
2789
عنوان

حالا که فرهنگیان قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 58 پست
۷ ساعت نهایت ببین اصلا به خودت سخت نگیر و از کنکور غول نساز بخونی بهترین میشی نگران نباش حتی الانم ا ...

اخه همش میترسم دیر شده باشه رفیقام از دهم شروع کرده بودن واسه کنکور میخوندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا هول میشی گفتم نماز جمعه هفته پیش فلان جا بوده فلان شخص هم اقتدا کرده پرسید از کدوم در رفتی(حال ...

میدونی مشکلت چیه باید میگفتی بله من سعی میکنم هر هفته شرکت کنم و اگه مشغول باشد حداقل ماهی یکبار رو حتما شرکت میکنم بعد که اونو پرسید میگفتی اون هفته شرکت نکردم یا حضور ذهن ندارم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

نه 💔 خیلی دیره واسه شروع ؟

نه میتونی بخونی یه ماه وقت هست دهم رو شروع کن تا مهر یازدهم خوندی بیشتر وقت رو بزار رو داوزهم معدل 

میشه برا اینکه به آرزوم برسم برام یه صلوات بفرستید 🩶منم دعاتون میکنم 🫠

اخه همش میترسم دیر شده باشه رفیقام از دهم شروع کرده بودن واسه کنکور میخوندن

شک نکن 

منم ازین فکرای چرت و پرت میکردم 

تازه فک کن عید منو بردن مسافرت بعدش اومدم افسرده شدم گفتم من هیچی نمیشم و فلان اصن نمیخوندم 

تو از الان خوب بخونی شک نکن رتبه برتری

اونجا هول میشی گفتم نماز جمعه هفته پیش فلان جا بوده فلان شخص هم اقتدا کرده پرسید از کدوم در رفتی(حال ...

دیگه چه سوالایی پرسیدن ؟؟ 

دیگه چه سوالایی پرسیدن ؟؟

یه خصوصیات خوب یکی بد

نماز جماعت چقدر میری

وضو بگیر 

نظرت راجب اعتراضات ۱۴۰۱ چیه 

قرآن بخون 

آرایش میکنی (گفتم بستگی به جایی که میرم داره بعد گفت کاری به جایی که میری ندارم در کل بیرون عادی گفنم هیچی گفت ینی ریمیل و رژ هم نمیزنی گفتم نه😂)

دوستت کیه چادریه؟ چرا انتخابش کردی؟

ببین از دوستام خیلی سوالای بیشتری پرسیده بودن اما مصاحبه گر من فقط در کندوکاو حرفام بود 

انگار همش سعی داشت راست و دروغمو در بیاره بد نگام میکرد هی 

سوال زیاد ازم نپرسید 

یه خصوصیات خوب یکی بدنماز جماعت چقدر میریوضو بگیر نظرت راجب اعتراضات ۱۴۰۱ چیه قرآن بخون آرایش میکنی ...

اونجا اب بود برا وضو ؟ 

سوالاش اگه هل نکنی سخت نیس 

نگفت نماز بخون ؟؟