2777
2789
عنوان

حالا که فرهنگیان قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 58 پست
میشه بپرسم روزی چند ساعت واسه کنکور میخوندی ؟ من‌ امسال می رم دوازدهم اگه از مهر شروع کنم ب واسه کنک ...

۷ ساعت نهایت 

ببین اصلا به خودت سخت نگیر و از کنکور غول نساز بخونی بهترین میشی نگران نباش حتی الانم اصلا دیر نیست 

فقط کلتو بنداز پایین بخون خودتو با دوستت و تراز قلمچی هی مقایسه نکن 

از مهر چرا؟ از همین امروز شروع کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای🥲🥲

با اختلاف یک نفر 

کاش از اول دعوت نمی‌شدم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

فکر نمیکردم انقدر بپیچونتمدوستام رفته بودن خیلی گیر نداده بودن شانس من..

وای خیلی ادم ناراحت میشه 💔ایشالله یه چی بهتر بیاری که بهترینا بدرخشی 

میشه برا اینکه به آرزوم برسم برام یه صلوات بفرستید 🩶منم دعاتون میکنم 🫠

الکی گفتم نماز جمعه رفتم دروغم رو درآورد همین...

نمیتونستن در بیارن چجوری اخه خودتو لو دادی تهش میپرسیدن اسمش چیه چه خطبه ای داشته چند تا خطبه داره چی گفته دیگه چیزی نمیپرسیدن که حفظ میکردی میگفتی

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

همونجا فهمید گفت دروغ گفتی منم سکوت کردم با رنگ زرد😂😂💔تهش هم کلی حرف زد این حقوقی که میخوای ببری ...

خب چجوری باید بفهمه اصلا 

به منم بگو مصاحبه دارم 😂

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

بچه ها من دوستم فرهنگیان ترازش شد ۱۰۰۰ نمره و معدل و همه چیش عالی شد ولی مصاحبه قبول نشد چون ظرفیت نبود..حالا سراسری فقط میتونه بره.. ولی میخاد بمونه پشت کنکور بنظرتون چکار باید کنه؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

نمیتونستن در بیارن چجوری اخه خودتو لو دادی تهش میپرسیدن اسمش چیه چه خطبه ای داشته چند تا خطبه داره چ ...

اونجا هول میشی 

گفتم نماز جمعه هفته پیش فلان جا بوده فلان شخص هم اقتدا کرده 

پرسید از کدوم در رفتی(حالا منو میگیا موندم😂😂گفتم حضور ذهن ندارم)

گفت نماز ظهرتم خوندی گفتم نه و(نماز جمعه دیگه نمیخواد نماز یومیه رو بخوتی)

بعد گفن نماز جمعه چطوری خونده میشه گفتم رکعت اول سوره حمد و جمعه رکعت دوم سوره نمیدونم چی با منافقون 

یهو گفت آقای xهفته پیش هم همین سوره هارو خوند؟دیگه اینو گفت وا رفتم دیگه فهمید گفت دروغ گفتی و ....