2777
2789
عنوان

از بچم دارم روانی میشم

285 بازدید | 28 پست

39 روزشه،الانم خونه مادرم هستیم،روزا کلا خواب نداره از ساعت 10 صبح بی قراریش شروع میشه تا 10 الی 12 شب بعدش میخوابه،اصلا خودمو از یاد بردم حتی وقت دسشویی ندارم،روزی 5 بار مدفوع میکنه هی مرتب پوشکش عوض میکنیم شاید روزی 6 بار یا بدنشون چندبار میشوریم،خسته شدم،هی مرتب باید بهش شیر بدم،پوشک عوض کنم ،لباساشو بشورم،بی قرارم هست کل روز

آخه تنهایی تو شهر دور چکار کنم بعدا روانم بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه، صبور باش، خودتم کم کم با شرایط وفق می دی  

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه داری همینه دیگه عزیزم اما خوبیش اینه که میگذره موقته و وقتی بزرگتر بشه اوضاع بهتر میشه 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

مطمئن هستی که خوب سیر میشه؟

پسر من اینجوری بود بعدا فهمیدم شیرم کم بود 

خودت هر روز شیر گرم با خرما بخور 

بعد هر وعده غذایی هم یه فنجان نبات داغ با عرق نعنا قاطی کن بخور باعث میشه بچه دلپیچه نشه

عزیرم بچه داری همینه بخصوص بچه اول ادم بی تجربه میشه سخته تا شش ماه همین رواله بعدش کم تر میشه من شش ماه چشمام قرمز بود نمبخوابیدم بچه اولم هم شش ماه درست حسابی غدا درست نمیکردم صبحونه نمبخوردم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

باید دلیل بی قراریشو بفهمی یا گرمشه یا گرسنس یا رفلاکس داره یا دل‌درد باید ببری دکتر 

انقد خودتو نباز تازه اول راهی

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خستگیتو درک می کنم ،بچه ها اکثرا حدود دوماه اول سختیاشون خیلی بیشتره بعد کم کم بهتر میشن هم اونا بهتر میشن هم مادر قلقا دستش میاد 

همینکه کولیکی نیست که تا نصفه شبم جیغ بزنه باز جای شکرش باقیه. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم اکثر نوزادها تا دوسه ماه اول اینجوری هستن،حالا خوبه میگی روزا بیداره،شبا میخوابه

بچه های من که شب تا صبح گریه میکردن،میمردم واسه یه ساعت خواب

هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه،برای بیقراریش هم ببر دکتر،دارو میده،احتمالا دلش درد میکنه

اگر شیر خودت میدی مواظب تغذیه ت باش،اگر شیر خشک میدی با مشورت دکتر عوضش کن

به هر حال باید یه کم صبوری کنی تا این روزا بگذره،خدا قوت عزیزم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

تبریک بهت میگم مامان شدی و کوچولوی عزیز نازت الان تو بغلته ، انشاالله به خیر و خوشی بزرگ شدنش رو ببینی 

در رابطه با این شرایط هم کاملا طبیعیه و نوزاد این رسیدگی ها رو میخواد و همه ی ما که مادر شدیم این روزا رو پشت سر گذاشتیم ، نگران نباش هرچی بزرگتر بشه شدت وابستگیش بهت کمتر میشه ، سعی کن در کنار رسیدگی هات از این لحظات نابش استفاده کنی و با عشق نگاهش کنی و بغلش کنی چون وقتی بزرگ بشه ، کلی دلت برای لحظات نوزادیش تنگ میشه