2777
2789

بچه ها من و یه پسری همو میخایم واقعا عاشق همیم خیلی همو دوس داریم پدر مادرم مخالف ازدواجمونن سه بار اومد جلو مامانم هربار به بدترین نحو جواب داد منو تحقیر کرد هرچی از دهنش درومد گفت خونمون هربار قیامت بود.نمیزاره ازدواج کنیم بعد حتی بیرونم نمیزاره واسه لحظه ی کوتاهم ببینمش داریم از دلتنگی دق میکنیم💔هی میگم صبر کن عیب نداره درست میشه.امروز تولدم بود دیروز گفتیم یساعتی بریم بیرون واسم کادو گرفته بود کلی ذوق تولدمو داشت به هر بدبختی بود دیروزو پیچوندم اونم لو رفتیم .با هزار دروغ بابامو قانع کردم که راضی شده وگرنه قیامتی بود خونمون.ولی مامانم همه چیزو فهمید هی داره تهدید میکنه میخام برم کادوهاشو پرت کنم براش هرچی از دهنم در بیاد بگم بچه ها دلم خونه اخه مگه من گناهم چیه جز اینکه ینفرو دوس دارم؟ هزارتا انگ و تهمت مامانم بهم میچسبونه از دیروز تا الان فقط دارم گریه میکنم به هیچ صراطی مامانم مستقیم نیست اخه من چکار کنم چه غلطی کنم دارم دق میکنم اونم ازونور داره دق میکنه میگه من همجوره پشتتم تنهات نمیزارم خودم میرم با بابات حرف میزنم اما میترسم بابام خیلی تعصبیه ینی دیروز اگه میفهمید من پیچوندم منو میکشت..توروخدا واسم دعا کنید بخدا دارم میمیرم نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه قسم دادی بیایم بعد خودت رفتی جواب نمیدی😐

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀