2777
2789

واقعا محیط دانشگاهیش خیلی بده شبیه مدرسه میمونه 

و اینکه انگیزتو میگیره خیلی جو بسته ایی داره

همش باید با چادر باشی

دوستام فقط روز شماری میکردن تموم سه دانشگاه

و کلاس واقعه سخته اعصاب فولادین میخواد با بچه های الان

به عنوان کسی که ۱۲ سال پیش فرهنگیان قبول شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان ی ترم اخری تاییدت میکنم بجور 👌🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

با اجازه اسی .. 

خدایا به هر کنکوری که تلاش کرد ولی نشد، صبرِ قشنگ و مسیر بهتر بده

خدایا به همه پشت‌کنکوری‌ها اعتماد‌به‌نفس، ذهن روشن و آرامش بده

تاپیک براتون زدم بخونید

خدا پشت و پناهتون💚🌿

💚یا الله💚

من برا دانشگاه عاشق همچین فضایی بودم ولی قبول نشدم الیته ۱۰سال قبل کنکورم بود .....میمردم برم دانشگاه بدون پسر راحت بخونم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من ولی محیط دانشگاهمو دوست دارم و دلمم نمیخواد تموم شه واقعا 

اونی عذاب میکشه که اینارو از اول ندونه و وارد شه یا عشقش معلمی نباشه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

ب عنوان ی ترم اخری تاییدت میکنم بجور 👌🏿

عزیزم شما خیلی سبز میخوندین برای کنکور چیت میخوندین که قبول شدی ساعت مطالعه و اینکه فقط کتابهای دهم یازدهم دوازدهم رو خوندی میشه بهم بگی چون من متاهلم بزرگسالان الان دوازدهم انسانی میخونم بچم دارم نمدونم چیا بخونم که قبول شم 

محیط بسته ینی چیمحیط باز ینی چیتوی دانشگاه

ینی دانشگاه مختلط نیست

فضای دانشگاه مثل مدرسه هست شبیه دانشگاه نیست 

لاک ناخن ارایش اینا غدقن چادر باید سر کنی خیلی باید مراقب رفتارت باشی مبادا بفهمن اخراجت کنن اساتید به شدت مزخرف و عقده ای 

سطح علمیش پایینه

اععع نمیدونستم چون تجربه ندارم ولی شغل خوبیه براخانوما

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن