2777
2789
بله دو سه سال پیش میخواستیم بریم بیرونچرا یادت نمیاد آخه 😂همیشه هم تو نی نی سایتی

فردوسی میخوندی؟

جمله اخرت فوش بود ینی ب خودم بیام؟😂😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردوسی میخوندی؟جمله اخرت فوش بود ینی ب خودم بیام؟😂😂😂

بله خداروشکر یادت اومد 😁

بیای بهتره دیگه باید بری سرکلاس درس با بچه ها سر و کله بزنی😂

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بله خداروشکر یادت اومد 😁بیای بهتره دیگه باید بری سرکلاس درس با بچه ها سر و کله بزنی😂

خب پس ب احتمال زیاد کاربریت عوض شده

وگرنه یادم نمیرفت

خیلی خوشحال شدم دیدمت دوباره 🤍😍

بابا زن من چند بعدیم منو اینجوری نبین 😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب پس ب احتمال زیاد کاربریت عوض شدهوگرنه یادم نمیرفتخیلی خوشحال شدم دیدمت دوباره 🤍😍بابا زن من چند ...

این کاربری دیگمه 😂

زیاد با اون نیستم

منم همین طور خوشحال شدم 😍

بله چند بعدی خیلی خوبه 

با اون عکس پروفایل ترسناکت 😁

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

منم قبول نشدم😭🥲💔

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

فداسرتتتتتتتتت کنکور همه چیز نیست ولی واقعا اگر علاقه داری بخون امسال و

❤️ آره واقعا علاقه دارم

امسال هم پشت کنکور بودم برای فرهنگیان

شاید بازم پشت کنکور بمونم

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

یعنی چی مگ میشه تلاش کنی نتیجه نگیری ؟با کیفیت و اصولی میخوندی؟؟

خب ی سال ک مدرسه میرفتم نخوندم

ی سال پشت موندم روش صحیح خوندنو بلد نبودم

سال اخر ینی سال سوم دگ یادگرفتم و تلاشم کردم

دوسال قبلش تلاش انچنانی نداشتم حقیقتا 

خب پس چرا نتیجه نگرفتی :/؟ بنظرت علتش چی بوده

ینی چی نتیجه نگرفتی؟

نتیجه گرفتم خب

متوجه نمیشم منظورتو