2777
2789

مثلا چندتا عروس و داماد و بچه ها  جمعن درحد۱۵ ..۱۰ نفربه بالادخترا که دیدم میشینن مثل مهمون چون خاستگارم تعریفرمیکرد اره عروسهای ما بعد شام سرظرف شستن دعوا میکنن بنظرم فرهنگشون پایینه خانوادهدبشد ت معمولی دارن ولی خودکشی میکنن خودشونو ادم حسابی جلوه بدن خب ادم حسابی ها بچه ها پول میزارن یه ماشین ظرفشویی میخرن درسته؟شما حاظرین برین ظرف  تفی ده نفرو بشورین؟ 

همکاری باید باشه مسلما 

خودم تکی برم همه ظرف هارو بشورم نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همکاری هم. هرکسی یه کاری زو بر عهده بگیره. نه که یه عده کار کنن؛ یه عده هم فقط بخورن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

باید نوبتی بشه 

هر سری دو نفر دونفر،،، یکی کف بزنه یکی آبکشی 

ما جمع میشیم نوبتی انجام میدیم 

یکی کف میزنه،، یکی خشک میکنه،،، یکی آب میکشه 

یکی هم سفره و وسایل رو جمع میکنه 

یکی هم چای و این جیزا آماده میکنه و 

تو خونه مادر 

چه خود آدم باشه چه همسر باید تقسیم وظایف باشه

بله من تا حالا شده با جاریم یا خواهرشوهرم ظرف بشوریم بقیه هم بقیه کارهارو انجام بدن

دیگه دعوا واسه چیه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ما همه با هم کار میکنیم اونی هم که فکر میکنه زرنگی کرده و از کار فرار میکنه هممون شناختیمش و واقعا براش زشته

یکیمون ظرفا رو کفی میکنیم یکی میشوره 

یکی جارو میکشه یکی گاز رو تمیز میکنه وووووو

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊