2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال دیگه پر قدرت تر ادامه بده ! فدای سرتتتتت تو تلاش خودتو کردیهمینکه تا اینجا اومدی به خودت افتخار ...

بار سومم بود حقیقتا

دلم میخاد ادامه بدم اما توانشو ندارم..

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
سکوی موفقیت 🥲😅 ولی همه رو تو جوونی پیر کرد و می‌کنه و خواهد کرد

یاد اون روزام می‌افتم گریم میگیره

امیدم تلاشم شوق ب زندگیم صد برابر الان بود

البته من دوسال پشت کنکور بودم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوش به حال شما که معلمیراستی درست تموم شد یا هنوز دانشجویی؟

عزیز دلم چرا خوشبحالم🥲

ترم اخرم دگ

امتحانامو بدم تموم میشه میره پی کارش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عزیز دلم چرا خوشبحالم🥲ترم اخرم دگامتحانامو بدم تموم میشه میره پی کارش

این شغلو دوست دارم کلا 🙃

ععع منم ترم آخرم دقیقا مثل تو امتحانامو بدم تمومه

محل خدمت هم مشهد میمونی یا میری کلا ؟ 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

این شغلو دوست دارم کلا 🙃ععع منم ترم آخرم دقیقا مثل تو امتحانامو بدم تمومهمحل خدمت هم مشهد میمونی یا ...

جدی

رشتت چیه خب؟

ب سلامتی عزیزم 

دانشگاهمو از کجا میدونی لنتی😂

ن کلا میرم

جدیرشتت چیه خب؟ب سلامتی عزیزم دانشگاهمو از کجا میدونی لنتی😂ن کلا میرم

بزا رشتمو اینجا نگم😂

من یه آشنای دورم عزیزم 😂

حییف ای کاش میموندی جای خوبی بود 

بزا رشتمو اینجا نگم😂من یه آشنای دورم عزیزم 😂حییف ای کاش میموندی جای خوبی بود

گمشووووو 😂

اذیتم نکن😂

من دوس دارم بمونم ولی خب نمیشه فعلا

😂😂😂من یکی از دوستای نی نی سایتتمولی قسمت نشد همو ببینیم

چرا خب؟

مگ قرار بود همو ببینیم؟

چرا یادم نمیاد😂😭

چرا خب؟مگ قرار بود همو ببینیم؟چرا یادم نمیاد😂😭

بله دو سه سال پیش 

میخواستیم بریم بیرون

چرا یادت نمیاد آخه 😂

همیشه هم تو نی نی سایتی