2777
2789
مبارکه عزیزم ماه چندمی؟ انسولین مشکلی نداره؟ راحت باردار شدین یا با دارو اینا

ممنونم مهربون

وارد ماه ۷ شدم 

الآن هفته ۲۷ هستم

طبیعب باردار شدم ، بدون دارم 

نه انسولین مشکلی نداره ، دکترم میگه انسولین خوبه ولی قرص نه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربونوارد ماه ۷ شدم الآن هفته ۲۷ هستمطبیعب باردار شدم ، بدون دارم نه انسولین مشکلی نداره ، د ...

جدیدا کف دستم میخاره یعنی بخاطره قنده؟ شما چرا مبتلا شدی؟ خیلی شیرینی اینا میخوردی؟

جدیدا کف دستم میخاره یعنی بخاطره قنده؟ شما چرا مبتلا شدی؟ خیلی شیرینی اینا میخوردی؟

خارش کف دست رو نمی دونم ، من نداشتم 

نه

من از سمت پدری و مادری ارثش رو داشتم 

فعالیت اجتماعیمم جوری بود که کمی حرص و جوش داشت 

شیرینی جات نمی خوردم اتفاقا ولی از بچگی کلا افراطی میوه میخوردم

بماند که طب سنتی اسلامی گفت با خاطر غصه خوردن دیابت بروز کرده

خارش کف دست رو نمی دونم ، من نداشتم نهمن از سمت پدری و مادری ارثش رو داشتم فعالیت اجتماعیمم جوری بود ...

منم خیلی خیلی امسال حالم بد بود 12 میلو اضافه وزن آوردم بخاطره افسردگی خیلی استرس دارم 

از صبحه دارم گریه میکنم من هنور مجردم هستم آخه کی دیگه با من ازدواج میکنه😔

بی خیال دختر 

این همه آدم دیابتی ، که از بچگی درگیرن 

چرا همچین فکری می کنی ؟؟؟؟

خارش کف دست وپا به خاطره قنده منم دارم   ولی رعایت کنی خوب میشی  من ۱۱۵ بود ناشتا دیروز آزمایش دادم ۱۰۳ بود    برنج ونون کمتر بخور قند وشیرینی نخور   سبزیجات  زیاد بخور ورزشم کن خوب میشی

منم خیلی خیلی امسال حالم بد بود 12 میلو اضافه وزن آوردم بخاطره افسردگی خیلی استرس دارم

بی خیال همه چیز 

با خودت برس 

وزنت رو بیار پایین 

شاد باش و غصه ها رو فراموش کن 

همه چیز رو بسپار به خدا ، خودش درست می کنه 

بی خیال دختر این همه آدم دیابتی ، که از بچگی درگیرن چرا همچین فکری می کنی ؟؟؟؟

اخه دیدم بابامو پاهاش داره بی حس میشه همش انسولین زندگی با دیابت خیلی سخته مخصوصا مردهای ایرانی که اصلا قبول نمیکنن با دختر مریض ازدواج کنن