2777
2789

دیشب سر ی موضوع دیگ بحثمون شد

یهو گفت منه خرو بگو میخاستم فردا باهات بیام دانشگات کاراتو بکنی تنها نباشی حتی ی درصدم کارات درست نشد الکی نرفته باشی بعد تو اینکارو میکنی

بعد منم گفتم منت سرکاری ک نکردی و اینا دیگ بحث بالا گرفت منم گفتم اتفاقا خوب شد نشونم دادی هیجا روت حساب نکنم پس فردا منتشو سرم نزاری مگرن من مثل بقیه دحترا و دوستام  نیستم کارامو بندازم رو دوش تو

بعد خیلی ناراحت شد گف بخدا منت نزاشتم و ال و بل

بعد الان گفت ک اره فردا بریم دانشگات اینا

گفتم لازم نکرده خودم میتونم تنهایی انجامش بدم

بعد گف ینی چی چرا کشش میدی گفتم ن بحث تموم شده فقط دیگ ازت چیزی نمیخام همین!

انقدر دلم چرکی شد از حرفش ک حد نداره

شانس ندارم دیگ مردم چ کارا واسه دوست دختراشون نمیکنن بعد این سر همچین چیز چرتی منت سرم میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعینزارم بیاد دیگ باهام اره؟نظر توام همینه؟

عزیرم دانشگاه بدون کارت دانشجویی راه نمیدن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دانشگا من میدن

عجیبه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو