2777
2789

شما چجوری خودتونو آروم میکنید؟ چجوری با اینکه براتون پدری نمیکنه و نمیشه روش حساب کرد کنار میایید؟ 

من همش حس میکنم ابرومو جلوی شوهرم و خانوادش میبره حالم خیلی بده😭

دوست دارم نرم خونشون که نبینمش بیشتر حرص بخورم، وقتی هم نمیرم عذاب وجدان میگیرم

حَسبی الله💫🍃

با پدرم زیاد اوکی نبودیم اما از وقتی ازدواج کردم بهتریم باهم خداروشکر

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرار نیست ب خانواده همسرت جواب بدی .دیگه همینی که هست فک کن وجود نداره

جواب پس نمیدم ولی با حرفاش و کاراش ابرومو جلوی اونا میبره، کارایی میکنه که خجالت میکشم جلوشون

حَسبی الله💫🍃

من سالهاست این رنج رو تحمل میکنم

من بچگی نکردم بخاطر رفتارهای وحشتناک پدرم

نوجوونی و جوونیمم با همون شرایط 

الان دخترم جلوی روم بزرگ میشه

از اول دارم باهاش قد میکشم

از اول دارم تمام عقده هامو وا میکنم

براش لاکهای رنگارنگ میخرم ، لباسهای شیک میخرم

تمام چیزهایی که اجازه داشتنش رو نداشتم ، دخترم داره

و همیشهههههههه یه آه و حسرتی ته دلم میمونه

من که نتونستم آروم کنم خودم درگیر هزار جور بیماری امبروم خونه خودمم چند ماه یبار میام عذاب وجدان چرا ...

من الان خوته خودمم ، دیر میرم یه جور ناراحتم ، وقتی هم میرم یه جور دیگه. 

الان نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم، جلوی فامیل شوهرم خیلی ابرومو میبره و خجالت زدم میکنه

حَسبی الله💫🍃

پدرت هرچی ک باشه بزرگترین پشتیبان تو هست به لحظه ای فکر ک نیست خدای نکرده من ۲۰ روزه پدرم فوت شده منم زمان بودنش ازین مشکلات داشتم ولی انقدر یهویی رفت ک فقط آرزو میکنم زودتر برم یکبار دیگه ببینمش خیلی سخت نبودنش 

منم بابام اخلاقش بده بخدا ولی ادعا میکنه جلو مردم اخلاقش عالیه یه مدتیه رژیم گرفتم غدا کم‌میخوردم میرفت مدرسه میگفت باهاش حرف بزنید از رژیم دست بردارم ولی تو خونه هرچی فوشه به ما میده یعنی مخواد بگه من به فکرتم ولی ادعاش میشه بنظرت به این میگن پدر؟

برام مُرده کلا فرقی نداره واسم دیگه قطع امیدم ازش فقط دغدغه م اینه ایشالا تا قبل ازدواجمجدا شن از ما ...

همین دیگه ، منم میتونم نادیده بگیرمش ولی مشکلم همین ابرو بریاش جلو بقیه ست

حَسبی الله💫🍃
من الان خوته خودمم ، دیر میرم یه جور ناراحتم ، وقتی هم میرم یه جور دیگه. الان نمیدونم چه خاکی تو سرم ...

چجوری ابروتو میبره؟واضحتر میگی

خب دیر برو مگه واجبه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

پدرت هرچی ک باشه بزرگترین پشتیبان تو هست به لحظه ای فکر ک نیست خدای نکرده من ۲۰ روزه پدرم فوت شده من ...

منم از همین میترسم که میگم وقتی نمیرم عذاب وجدان دارم

ولی انننقد اذیتم میکنه و اقند باعث خجالتم میشه که نمیدونم چیکار کنم. 

خدا رحمت کنه پدرتونو

حَسبی الله💫🍃