2777
2789
تراز سوابقت خوش بینانه ۸۳۰۰ میشه

پارسال معدلم شده بود ۱۵.۶۳ تراز سوابق رو داده بود ۷۲۰۰ خیلیم اوضاع نمراتم بد بودا ینی مثلا فیزیک ۱۲ ، شیمی ۱۵ ، ریاضی ۱۴ 

یا پارسال شانس بهم رو کرده بود یا نمی‌دونم 🤣

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

پارسال معدلم شده بود ۱۵.۶۳ تراز سوابق رو داده بود ۷۲۰۰ خیلیم اوضاع نمراتم بد بودا ینی مثلا فیزیک ۱۲ ...

جدی من با معدل نزدیک ۱۷ شدم ۷۱۰۰ 

کاشکی واقعا انقد خوب بده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال میرم دهم .. ولی میپرسم دیگه من خیلی دوست داشتم برم رشته طراحی دوخت اما معدلم شده ۱۷ و ۴۵ و ...

میتونی طراحی دوخت رو کنار انسانی هم ادامه بدی انسانی رشته خوبیه زیرشاخه هاش زیاده 

پارسال معدلم شده بود ۱۵.۶۳ تراز سوابق رو داده بود ۷۲۰۰ خیلیم اوضاع نمراتم بد بودا ینی مثلا فیزیک ۱۲ ...

زیست 19 شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 

فیزیک 18.5 

ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 

هویت 15 سلامت 13.5

من این نمره هامو میزنم میگه ۷۹۰۰ 😐😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بنظرتون رشته زنتیک اینده ای داره با چه رتبه ای میشه قبول شد

تو هر رشته ای بسته به خودت و اینکع چقدر زرنگ و پیگیر باشی میتونی ایندشو بسازی اما درکل بنظرم سخت باهاش پیشرفت کنی رتبه بالایی نمیخواد میتونی ببینی تو تخمین رتبه

زیست 19 شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 فیزیک 18.5 ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 هویت 15 سلامت 13.5من این نمره ...

😐بنظرم صبر کردن بهتره

ببینیم نتیجه گل و بلبل سوابق رو چی میارن

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

از نظر درآمد و بازار کار مدیریت مالی یا پرستاری و هوشبری؟

پرستاری بهترین بازار کار رو داره من دیدم از هوشبری حتی خیلیا ناراحتن... مدیریت هم بستگی به خودت داره هم احتمال کارپیداکردن هست هم نه اما الان بهترین بازار کار برای پیراپزشکیه

داشنگاه هنر بهتره از کنکور رفت یا از شرط معدل؟آزادش بهتره یا دولتی؟برای رشته طراحی لباس

طبیعتا با کنکور بری ادم متخصص تری میشه تو رشته چون اموزش بهتری میبینی اما بنظرم هنر یه چیز ذاتیه و کسیو میشناسم پیام نور خونده الان ادم موفقیه تفاوت خاصی نداره بنظر من البته

شما خودت رادیو خوندی؟ راضی هستید؟ بین رادیو و مامایی و هوشبری الویت چطوری باشه بهتره؟

بله، رادیولوژی رشته خوبیه کارش سبک و بی دردسره اما روتین هست و خشک ممکنه خسته بشی و بعضی شهرها بازار کارش کمه، رتبه رادیو بهتره بنظرم اول رادیو بعد هوشبری بعد مامایی