2777
2789

عزیزم چه رتبه ای امسال برای قبولی دندون آزاد لازمه؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیست رقابت زیاده باید با برنامه درست و خوب درس خوند..اما علاقه باشه خیلی کمک کنندس

از نظر درآمد و بازار کار مدیریت مالی یا پرستاری و هوشبری؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

رشتم تجربیه و منطقه یک هستم تراز کنکور 6000نمرات نهاییم دینی 19.75شیمی 16.75ریاضی 17فیزیک 18.5عربی 1 ...

دولتی رو مطمئن نیستم عزیزم من با ۸۷۰۰ رادیو اوردم..اما شاید هوشبری یا بهداشت بشع

شما خودت رادیو خوندی؟ راضی هستید؟ بین رادیو و مامایی و هوشبری الویت چطوری باشه بهتره؟ 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

رشتم تجربیه و منطقه یک هستم تراز کنکور 6000نمرات نهاییم دینی 19.75شیمی 16.75ریاضی 17فیزیک 18.5عربی 1 ...

تراز سوابقت خوش بینانه ۸۳۰۰ میشه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.