2777
2789
عنوان

با همچین شرایطی ازدواج می کنید⁉️

564 بازدید | 46 پست

اول اینو بگم که از هر نظر در خونه ی پدرم تامینم و دلیل اینکه بیشتر دارم تن به این ازدواج میدم اینه که به مدت ۲ سال هستش که با این اقا دوستیم و الان نمیتونم تمومش کنم(وابسته نیستم ولی اون شدیده حسش) 

بسیار آقای جنتلمن، مسئولیت پذیر، با محبت و....  هستش اما: 

با اضافه کار حقوقش نهایتا ۳٠ میلیونه

ی پراید مدل ۹٠ داره

از طرف خانواده اش هم هیچ حمایت مالی نداره چون وضعیتشون خوب نیست... 

ایشون مجردن و ۲۸ ساله

من در عقد جدا شدم (۵ سال پیش)  و ۲۶ ساله. 

اگر جوابتون نه هستش، بگید چطور تمومش کنم؟! 

دلم نمیخواد قلبشو بشکنم اما اگر پیش بریم برای اژدواج مطمعنم مشکلاتمون شدید تر میشه و بیشتر اسیب میبینیم... 

شما خودتم کار کنی باهم جلو برین💆🏻‍♀️♥

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعد ازدواج آسیب میینی عزیزم؟؟؟؟بخاطر شرایط مالی؟

بله... 

💔🙃توی این دوسال سعی کردم درکش کنم و کنارهم باشیم و بسازیم، اما الان که بحث ازدواجمون جدی شده و داریم میریم تو دل مسیولیت ها، دارم میبینم خودشم بخواد نمیتونه زندگی رو تامین کنه... 

الان خودش داره ۵ میلیون قسط میده(تا ۲ سال دیگه ادامه داره)  ازدواج کنیم، قسط وام ازدواجشم میاد روش (حداقل ۳ میلیون)، اجاره هم کم کم ۱٠ میلیونه.... 

منم فرضا رفتم سرکار... بازم نمیتونیم زندگی رو بچرخونیم💔

مخصوصا اینکه عشقی از طرف من واقعا نیستش... 

نگو چرا ۲ سال ادامه دادی، همون ماه اول فهمیدم به درد هم نمیخوریم، جدا شدم ازش اومدم خواهش تمنا کرد مجدد شروع کردیم... 

من تو ازدواج قبلم بخاطر خیانت ترد شدم و شکستم، برای عمین نمیخواستم این مرد هم دلش شکسته بشه... 

اشتباه کردم ولی الان پشیمونم و نمیدونم چیکار کنم...