2777
2789
عنوان

خلنمهایی که بارداری پوچ داشتن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
دوماه خوردم عسل و سیاه دونهنه من خودم تخمک هام ضعیفه واسه همین دکترم همش تقویتی میده بهم آزمایش ژنتی ...

بهت اووبوست داده؟؟ من سر دخترم که میخواستم و نمیشد چهار دوره اووبوست مصرف کردم. قبلشم یک چیز دیگه بود که اسمش یادم نمیاد. اما اووبوست عالیه واقعا

بهت اووبوست داده؟؟ من سر دخترم که میخواستم و نمیشد چهار دوره اووبوست مصرف کردم. قبلشم یک چیز دیگه بو ...

نه اوزیل پلاس داده و کلومفین وبازم هست نمیدونم اسمشونو

اگه دلت پاکه واسم دعا کن🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اوزیل پلاس داده و کلومفین وبازم هست نمیدونم اسمشونو

پرسیدم ببین همسر من دکتر داروسازه میگفت عین اینه بگی پیکان بهتره یا بی ام و. خو معلومه اووبوست بهتره😁هم تقویت تخمدانه هم کیفیت تخمدان و بهتر میکنه

پرسیدم ببین همسر من دکتر داروسازه میگفت عین اینه بگی پیکان بهتره یا بی ام و. خو معلومه اووبوست بهتره ...

والا منم شنیدم که اووبوست بهتره ولی دکتر بهم اوزیل داده

میشه سرخود بخورم ؟مشکلی نداره ؟

اگه دلت پاکه واسم دعا کن🥺

پرسیدم ببین همسر من دکتر داروسازه میگفت عین اینه بگی پیکان بهتره یا بی ام و. خو معلومه اووبوست بهتره ...

ابجی خواهش میکنم ازش بپرس بگوممکن باعث دوقلوزایی هم بشه؟؟

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

والا منم شنیدم که اووبوست بهتره ولی دکتر بهم اوزیل دادهمیشه سرخود بخورم ؟مشکلی نداره ؟

میگه مشکل نداره فقط ویتامینه چیز بدی توش نداره. به نظرم دکترتم عوض کن. اگه تهرانی برو پیش دکتر زندی عالیه بخدا خیلی با وجدان و با معلوماته

ابجی خواهش میکنم ازش بپرس بگوممکن باعث دوقلوزایی هم بشه؟؟

عزیزم میگه این دارو تقویته و فقط کیفیت تخمک و ذخیره تخمدان و بهبود میبخشه اما کلوموفین باعث دوقلو زایی میشه چون تحریک کننده تخمکه و باعث ازاد سازی میشه. 

دوقلو میخوای؟؟ 😱

عزیزم میگه این دارو تقویته و فقط کیفیت تخمک و ذخیره تخمدان و بهبود میبخشه اما کلوموفین باعث دوقلو زا ...

یعنی خوردن اوابوست حتی احتمالش هم نمیره دوقلو بشه ؟؟ نه عزیزم دوقلو نمیخام مصرف کردم این دارو رو فقط برام سوال بودهمیشه

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

یعنی خوردن اوابوست حتی احتمالش هم نمیره دوقلو بشه ؟؟ نه عزیزم دوقلو نمیخام مصرف کردم این دارو رو فقط ...

احتمال که داره اما کم. در هر صورت کیفیت تخمک و زیاد میکنه اما تعدادشو که نه😁