2777
2789

سلام. بچه ها من اصلا قصد بارداری نداشتم. پریودهامم تقریبا مرتبه. 19باید پری میشدم اما از13هی لک قهوای داشتم خیلیییی کم. دوبار قد دو تا قطره خون اومد و تمام. به شوخی به همسرم گفتم بی بی بزنم شاید خبریه. 

چون من هربار باردار شدم به سختی و دوا درمون بوده. 

خلاصه بی بی مثبت شد تو صدم ثانیه دو خط پررنگ. 

گفتم اشتباه یکی دیگه زدم شب اونم فوری مثبت شد. 

چون بارداری خارج رحمی داشتم از ترس سکته کردم طاقت نیوردم فوری رفتم صارم تیتر بتا دادم قبل تاریخ پریودم شد1760.رفتم سونو واژینال. گفت داخل رحمه اما فقط ساک چیزی توش نیست. یکم هماتوم داری. خیلی حالت تهوع داغونم کرد. خلاصه سونو با تاریخ پریودم نمیخونه یک هفته بیشتره. دیروز که 5هفته و سه روز بودم باز سونو واژینال کرد گفت فقط ساکه و چیزی توش نیست. البته سونو میگفت6هفته است. 

نمیدونم قرص بزارم برا سقط یا جنین میاد به نظرتون کسی تجربه داره؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من دوبار داشتم و نمیدونم چرا باردار نمیشم 🥲

اگر ناراحت نمیشی و دوست داشتی جواب بده. مشکل کجاست؟؟ اخه میگن بارداری پوچ از کروموزم معلوله و مشکل داشتن اسپرم. 

من اینو خیلی جاها و به خیلی ها گفتم دوست داشتی شما هم امتحان کن من واقعا تجربه کردم جواب گرفتم. 

صبح ها ناشتا یک قاشق عسل و سیاه دونه بخور به همسرتم بده

اگر ناراحت نمیشی و دوست داشتی جواب بده. مشکل کجاست؟؟ اخه میگن بارداری پوچ از کروموزم معلوله و مشکل د ...

دوماه خوردم عسل و سیاه دونه

نه من خودم تخمک هام ضعیفه واسه همین دکترم همش تقویتی میده بهم 

آزمایش ژنتیک و همه چی دادیم فقط تخمک هام ضعیفه 

اگه دلت پاکه واسم دعا کن🥺

واسه من که نمی‌رفت

من دیشب خیلی حالم بد بود دوباره رفتم ازمایش بتا دادم شده 40هزار دیگه نمیدونم پوچه یا نه. فقط بشدت حالم بده. خیلیییی بد. 😭😭😭دخترمم معتاد شیره همش ازم اویزون حالم بدتر میشه😭😭😭