2777
2789
عنوان

بعضی وقتا با خودم میگم چه گناهی کردم این آدم پدر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
بعد از همه اینا اون آسیبایی که توسط به روانم رسیده خوب میشن؟ نه یه چیزایی شاید کمرنگ بشن تو ذهن آدم ...

کاملا درمان نمیشه و جاش همیشه مثل یه زخم بزرگ تو وجود آدم میمونه ولی میشه تاثیرش تو زندگی رو به حداقل رسوند

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا درمان نمیشه و جاش همیشه مثل یه زخم بزرگ تو وجود آدم میمونه ولی میشه تاثیرش تو زندگی رو به حداق ...

چرا ناامیدش می‌کنید درمان شدنی هست یک رابطه امن درمانی طولانی مدت میتونه جایگزین رابطه های آسیب‌زای گذشته بشه

درست میگین

ناامید نباش شما یک الی دو سال بری روان‌درمانی خیلی حالت بهتر میشه 

مدت زمان زیادی باید برای ترمیم بگذاری شما فرض کن تا ۲۰ سالگی دیگه ترمیم شده باشی

این امیدوار کننده نیست؟ 

من پدرم خیلی بد اخلاق بود اون آخرا میخواست بهم تجاوز کنه گفت بدبختت میکنم چند تا دندونمو شکست کتکهای وحشتناک بنده ی خدا فوت شد ولی میگم کاش بود کاش بود منو میزد میرم سره خاکش گریه میکنم میگم چرا اونطور کردی باخودت و ما و اینو حس میکنم پشیمونه.سعی کن آروم باشی یکم درکش کن پدر مادر خوبی نداشته خودشم اذیت میشه اگه میتونی ببرش دکتر یا از کسی که حرف شنوی داره کمک بخواه ولی یادت باشه بابات ببازه تو باختی پدر تکرار نمیشه کمکش کن و قدرشو بدون.

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

من آره ولی سر خرجای خونه هرماه بحث دارن با مامانم

حالا خداروشکر خرجی میده

طرف دیدم تقریبا وضعیتش اینجور بوده و پدرش پول و خرجی و اینا بهشون نمی‌داده خیلی عذاب می‌کشید

همین که خرجی میده پول میده بهت کم و کسری نداری دیگه ولش کن

ناامید نباش شما یک الی دو سال بری روان‌درمانی خیلی حالت بهتر میشه مدت زمان زیادی باید برای ترمیم بگذ ...

چرا من امید دارم که همچی خوب بشه حرفای شماهم بهم کمک کرد ممنونم

من پدرم خیلی بد اخلاق بود اون آخرا میخواست بهم تجاوز کنه گفت بدبختت میکنم چند تا دندونمو شکست کتکهای ...

خیلی ناراحت شدم این چیزارو تجربه کردی اما من مثل تو نیستم نمیتونم ببخشمش

تحت نظره روانپزشک هست قرص میخوره چندین ساله

حالا خداروشکر خرجی میدهطرف دیدم تقریبا وضعیتش اینجور بوده و پدرش پول و خرجی و اینا بهشون نمی‌داده خی ...

ایکاش نمیداد

ایکاش هیچ پولی نداشتیم ولی زندگیمون اینجوری نبود